Neîncredere! Directorul Monitorului se oferă ca muncitor necalificat la lucrările pentru noul spital!

Proiectul noului spital judeţean a iscat reacţii diverse, interesante şi pasionale. O investiţie cu o machetă interesantă, cu o clădire de 15 etaje plus alte construcţii conexe, cu un cost de realizare care, ochiometric, ar fi de câteva sute de milioane de euro, anunţată şi în an electoral nu avea cum să nu încingă spiritele, mai ales în contextul în care conducerea judeţului anunţa şi în urmă cu un an semnarea a diverse contracte de investiţii pe PNDL 2 şi lucrările tot sunt aşteptate să înceapă.

Cea mai faină dar şi ironică replică în acest sens a avut-o directorul Monitorului de Neamţ, jurnalistul Cezar Filip, care într-o postare pe facebook la care a dat share la clipul postat de Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, a spus că dacă această lucrare va începe, el se va oferi să participe voluntar, ca muncitor necalificat.

„Distribui și pe pagina proprie să văd comentariile necenzurate. Dacă se face spitalul promit să particip ca muncitor necalificat. Pînă atunci sînt curios ce părere aveți”, a scris Cezar Filip pe contul lui de facebook.

Din spirit de solidaritate cu dorinţa de implicare a colegului de breaslă dar şi pentru ca acesta să fie protejat de eventuale incidente nedorite, Vestea anunţă public că în caz că se va întâmpla să ajungă Cezar Filip pe şantier, îi vom asigura un echipament de protecţie complet: salopetă, cască, mănuşi, cizme de cauciuc.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns