Negelschi, agent electoral anti-PSD! Dragnea se laudă cu anularea taxelor, directorul de spital uns de PSD a băgat o taxă nouă!

20160810__mg_1612_foto_www-cipanu-roMesajul pre-electoral al PSD care a prins cel mai mult la public în această perioadă (cel cu anularea celor 102 de taxe) a fost dus în derizoriu de un om care a ajuns pe o funcţie foarte importantă din Neamţ graţie girului şefului PSD Neamţ.
Altfel spus, mesajele date şi de Liviu Dragnea dar şi de social-democraţii nemţeni au devenit ţinte ale ironiilor graţie talentului cu care, peste noapte, în mandatul directorului interimar de la Spitalul Judeţean Neamţ, a apărut ceea ce toată lumea numeşte taxa de tranzit. Managerul Negelschi a fost numit în această funcţie de preşedintele CJ Neamţ, Liviu Arsene (care este şi preşedintele PSD Neamţ).
Noua minunăţie (pe care Negelschi nu a semnat-o pentru că nu a participat la respectiva şedinţă de Consiliu Director dar care a fost semnată în locului de celălalt membru al „binomului”, de directorul medical Silviu Verzea) este anularea gratuităţii pentru parcarea mai puţin de 15 minute în Curtea Spitalului şi taxarea cu 1 leu a parcării sub 20 de minute. Ceea ce înseamnă că leul respectiv este plătit şi de şoferul care numai intră şi lasă în curtea spitalului un pacient, un aparţinător sau chiar un salariat al spitalului. „Taxa de tranzit” cum au numit-o nemţenii a intrat în vigoare de la 1 noiembrie şi confirmând celebra expresie „foame de bani”, zeci şi zeci de şoferi (cu maşini proprii sau cu taxiuri) au confirmat că au plătit sideraţi leul respectiv. Evident că şi taximetriştii iau leul suplimentar de la clienţi, ceea ce înseamnă că, indirect, directorul negelschi a mărit şi preţurile la taximetria din Piatra Neamţ în cazul în care cursa comandată de client are ca punct final sau intermediar Spitalul Judeţean.
Iar această măsură discutabilă luată şi aplicată în mandatul directorului Negelschi (uns în funcţie de Arsene) vine fix în perioada în care PSD – cu Dragnea în frunte – se laudă cum dărâmă taxe aberante sau idioate. În aceste condiţii, Liviu Negelschi a devenit cel mai tare agent electoral anti-PSD, comentariile postate pe internet pe acest subiect fiind foarte virulente şi lovind ba în „inteligenţii care au inventat taxa de tranzit” ba în cei care i-au numit sau păstrat în funcţie pe cei care conduc astăzi spitalul.
Rămâne de văzut cât îi va mai conveni lstaff-ului PSD Neamţ să deconteze experimentele ciudate şi nereuşite pe care Negelschi şi Verzea le tot fac la spital în ultimul timp.
Reamintim că scandalul „taxei de tranzit” a apărut la scurt timp după ce acelaşi Negelschi (după cum chiar el a spus într-un comunicat remis tardiv) a autorizat filmarea şi difuzarea unui clip publicitar realizat în triajul de la UPU Neamţ în care se văd în clar feţele pacienţilor de pe tărgi sau din scaune cu rotile.

Vom reveni.

D.VINCA

P.S. – primul comentariu venit la redacţie la acest articol (pe cele despre taxă le vom publica acuşica: „Domnilor, dar aţi uitat că domnul Negelschi a fost consilier local PNL?”. Da, uitasem…

Nota Bene – Tocmai am primit si o scrisoare deschis[ de la un taximetrist care susţine că vorbeşte în numele colegilor lui. Tot pe subiectul taxei de tranzit. O vom publica în scurt timp…

cop-taxa-psd

3 thoughts on “Negelschi, agent electoral anti-PSD! Dragnea se laudă cu anularea taxelor, directorul de spital uns de PSD a băgat o taxă nouă!

  1. Cea mai buna dovada ca pesedistii mint, ca una spun si alta fac… Asa si cu taxele astea, taie 100 si pun imediat alte 3 in loc care sunt mai mari decat au taiat…

  2. Fiti siguri ca dl. Presedinte Arsene Ionel poate rezolva cu taxa de tranzit a masinilor din curtea spitalului ! Asteptam !

  3. Pe dracu agent electoral anti-PSD. E al PSD-ului si al lui Arsene, ca doar acesta l-a numit. Sa si-l asume PSD, sa-l puna si in rama.
    Semneaza plin de draci UN FOST SALARIAT DE LA FIBREXUL DISTRUS

Lasă un răspuns