Neculai Nastasă își reia eșarfa de primar cu un scor zdrobitor! Rezultate finale Agapia

După ce a pierdut funcția de primar în timpul mandatului 2016-2020 (urmare a unei decizii ANI, confirmată de instanță), Neculai Nastasă se întoarce în glorie, cu un procent zdrobitor de peste aproape 72 la sută.
Fără să se ascundă sub invenții gen „Alianța pentru modernizarea Neamțului”, candidând „curat”, sub sigla PSD, Nastasă a obținut singur aproape de 3 ori mai multe voturi decât contracandidații (1330 voturi din 1854 valabil exprimate).

Și chiar dacă la CL echipa PSD a obținut un procent ușor mai mic (68,5 la sută), Nastasă își trece și aici în cont o victorie la fel de zdrobitoare, cu 9 mandate dintr-un total de 13. Alte 3 mandate a obținut PNL și unul, Pro România.

De ce a scos Neculai Nastasă rezultate atât de bune, în contradicție cu trendul descendent PSD? Probabil că în afară de faptul că a fost un primar care „a făcut”, în tot acest timp – și ca primar și de pe funcția onorifică a de consilier al viceprimarului cu atribuții de primar – a avut un comportament decent, un limbaj civilizat, focusându-se pe ce poate face pentru comunitate, nu pe insultat adversarii, precum alții.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns