Nebunie totală cu doctorul Codruţ Munteanu! Directorul Spitalului revine şi confirmă veridicitatea discuţiilor devoalate de Carabelea!


Doctorul Codruţ Munteanu, directorul Spitalului Judeţean revine în scandalul veridicităţii discuţiei din sediul PNL Neamţ şi confirmă că prima informaţie, cea difuzată de Andrei Carabelea a fost corectă.

Lovitura de presă (pentru că asta este) e dată de siteul newsallert.ro care tocmai a publicat noua declaraţie a dr. Codruţ Munteanu: EXCLUSIV Directorul Spitalului Județean confirmă constrângerile la care este supus de PSD și conducerea CJ Neamț.

Declaraţia de azi a directorului spitalului confirmă fără rezerve postarea lui Carabelea şi este în totală contradicţie cu comunicatul de acum câteva zile semnat chiar de Codruţ Munteanu.

”Tot ceea ce a prezentat Andrei Carabelea sunt lucruri corecte. Au fost interpretate în fel și chip, dar lucrurile au fost clare. Eu am fost acolo să cer suport și ajutor pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț și pentru proiectele în derulare. Andrei a reflectat într-un mod corect ceea ce s-a discutat acolo. Nimeni nu putea ști ce s-a discutat acolo decât noi cei care am participat”, spune dr. Munteanu citat de newsallert.

În urmă cu câteva zile, în comunicatul semnat de dr. Codruţ Munteanu, situaţia era prezentată total diferit:

<<În urma apariției în mass-media locală și pe paginile de socializare ale unor politicieni a unei imagini și a unor explicații referitoare la persoana mea, sunt nevoit să fac anumite precizări:

  1. Am fost invitat la sediul PNL Piatra Neamț și, în calitate de director la Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, dar și de proaspăt vicepreședinte al organizației municipale a PSD Neamț, am dat curs invitației. Am avut o discuție deschisă și liberă, fără să îmi pot imagina că sunt atras într-o capcană și voi fi folosit într-o dispută ieftină, politicianistă. Buna mea credință stă astfel în balanță cu intențiile meschine ale unor membri PNL care recurg la astfel de mizerii, neavând altceva de exprimat în campania electorală.

  1. Relațiile mele cu Consiliul Județean Neamț, în calitate de manager al Spitalului Județean de Urgență, au fost foarte bune. Pe alocuri, desigur că au existat și mici imperfecțiuni. Cine are relații impecabile cu toți funcționarii din instituțiile publice, să arunce piatra! Din nou, liberalii nemțeni au înțeles în mod josnic să se folosească de persoana mea pentru a aduce atingere Consiliului Județean și în special președintelui acestuia, Ionel Arsene. Relația mea cu dl Ionel Arsene este foarte bună. Este un om pe care îl admir: este extrem de puternic, știe ce vrea, știe ce poate, este neobosit și își pune toată energia în acțiuni pentru Neamț. Liberalii nu au un astfel de om și atunci e mai ușor să îl atace pe el, chiar și prin intermediul altora. Este rușinos și sub demnitatea oricui.

  1. Am venit la Neamț și am preluat Spitalul Județean într-o perioadă grea. Am pus mult suflet și toată buna mea credință în a încerca să redresez acest mamut. Nu este ușor. Puțini știu ce am avut de înfruntat și câte probleme am găsit. Multe din acțiunile mele s-au lovit însă de obstacole. Pentru că haosul este cel mai bun mediu al corupției, așa cum virușii atacă un organism cu imunitate scăzută. Cine profită de haos? Poate chiar cei care mă lovesc azi pe mine și pe președintele Ionel Arsene.

  1. Sunt, de ieri, vicepreședinte al PSD Piatra Neamț. Nu m-aș fi alăturat acestei echipe dacă nu aveam convingerea interioară că sunt oameni buni, alături de care mă pot implica și pot face bine comunității și în alt mod decât ca medic. Cei care mă cunosc știu că nu am încărunțit degeaba: sunt un om simplu, care toată viața a muncit și s-a pus în slujba celorlalți. Singura mea avere e cuvântul meu. Și recunoștința celor pe care i-am vindecat de-a lungul vremii. Nu credeam că voi trăi ziua în care niște politicieni lași mi-ar folosi numele în scopuri atât de mârșave! De aceea, intenționez să îmi depun demisia de la conducerea Spitalului Județean Piatra Neamț, pentru a nu implica această instituție într-o dispută ieftină, electorală. Voi continua să lucrez alături de echipa de la PSD Piatra Neamț și îmi voi canaliza întreaga energie pentru a le demonstra nemțenilor că există o diferență între politica pentru oameni și cea pentru conturile de socializare!

Vă mulțumesc!
Dr. Codruț Munteanu, vicepreședinte PSD Piatra Neamț>>

Iar postarea lui Andrei Carabelea, iniţial infirmată şi acum confirmată de dr. Munteanu este următoarea:

”Astăzi la sediul PNL Neamt a venit domnul Dr. Codruț Munteanu, managerul Spitalului Județean Neamț. Domnia sa ne-a împărtășit constrângerile la care este supus de PSD și conducerea Consiliului Județean Neamț care pun pe ultimul plan nevoile pacienților și ale medicilor.
Nu a fost adus aici cu arcanul.
Nu a venit pentru că vrea să facă politică, alta decât politica pacientului.
A făcut acest pas pentru că simte că are nevoie de un partener onest și pentru că are încrederea că găsește acest partener în persoana Președintelui PNL Neamț Mugur Cozmanciuc și în echipa liberală.

Aceasta este diferența. La PNL oamenii vin din dorința de a construi, nu din constrângeri.
Fac un apel la toți oamenii de bună credință din acest oraș, din județ și din această țară să nu mai accepte abuzurile și constrângerile și să ne aliniem împreună pentru a instaura normalitatea. PNL Neamț va fi un partener onest și activ în atingerea acestui obiectiv”.

Newsallert.ro este un site de ştiri din Neamţ cu o abordare editorială de centru-dreapta pe zona politică dar cu o credibilitate peste media presei nemţene, mai ales când e vorba de ştiri care citează declaraţii.
Adică cei de la newsallert nu şi-ar permite să modifice sau să scoată din contextul general o declaraţie dată de un personaj al unui subiect.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Nebunie totală cu doctorul Codruţ Munteanu! Directorul Spitalului revine şi confirmă veridicitatea discuţiilor devoalate de Carabelea!

  1. Domnul Codrut e mai smecher decat crede lumea!S-a inscris in PSD , dar merge si la PNL la discutii.Nu de alta, dar banul n-are miros (politic)!Doar nu s-a deranjat degeaba sa vina de la o firma in pierdere (proprie si personala!) pe post de mare manager la SJN…

  2. Neinteresant. Toți sunt nişte nimeni. Să meargă să muncească în privat. Mă dezgustă „politica” lor.
    Iar Carcabulea, nu este plătit de o instituție controlată de PSD?

Lasă un răspuns