Nebunie la Neamţ! Cazul Milea poate trimite în autoizolare pe toţi cei din CJSU şi CL Piatra Neamţ

Situaţie deosebită în judeţul Neamţ unde sunt aşteptate cu sufletul la gură rezultatele analizelor recoltate inspectorului general adjunct Ioan Milea, de la ISJ Neamţ.
Reamintim că respectivul este în autoizolare la domiciliu (ca şi soţia sa) după ce au intrat în contact cu fiul care este poliţist de frontieră şi a fost declarat pozitiv Coronavirus.

La începutul săptămânii, Milea a participat la o şedinţă de CA la Inspectorat şi oricum a intrat în perioada respectivă cu colegi din inspetorat, cu directori, cadre didactice. Unul dintre cei cu care a intrat în contact este inspectorul general Mihai Obreja care tot la începutul săptămânii a participat la şedinţe CJSU (unde participă şi prefectul şi şefii celor mai importante instituţii judeţene) iar ieri, la şedinţa CL Piatra Neamţ.

În situaţia (nedorită de nimeni) în care analizele lui Milea ies confirmate pozitiv, toţi cei care au intrat în contact cu el trebuie să fie autoizolaţi la domiciliu şi, de asemenea, li se recoltează probe. Mai departe, iar, dacă unii dintre contacţii lui Milea sunt confirmaţi pozitiv apare un alt nivel de contacţi. Deci în cazul (evident, tot nedorit) în care a fost infectat şi „generalul” Obreja, în secunda doi toţi membrii CJSU şi CL trebuie şi ei să intre în autoizolare, analize etc.

Exact ca în cazul senatorului liberal declarat pozitiv care a intrat în contact şi cu alţi parlamentari dar şi cu membrii Guvernului…

Şi nici în CJ nu va fi motiv de linişte. Ionel Arsene nu a participat la şedinţele CJSU dar a fost prezent Doru Conachi, director in CJ…

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns