Neamțul, gazda Olimpiadei Naționale de Agricultură


În perioada 24-28 aprilie, județul Neamț va găzdui etapa națională a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, informează responsabilii ISJ. Este vorba despre Agricultură – cultura plantelor și Agricultură – creșterea animalelor. Peste 150 de elevi și cadre didactice din 32 de județe ale țării sunt așteptați să ia parte la acest concurs, destinat liceenilor din clasele a XI-a și a XII-a.
Prin acest eveniment ne dorim să consolidăm poziția remarcabilă pe care o are învățământul profesional și tehnic din județul Neamț pe plan național, prin numeroasele premii la olimpiadele de Tehnologii și prin multiplele manifestări științifice și metodice organizate aici de-a lungul anului”, a precizat prof. Viorel Stan, inspectorul școlar general al județului Neamț.
Competiția va avea loc la Roman și Horia, proba scrisă urmând să fie susținută la Colegiul Tehnic „Danubiana” din Roman. Proba practică se va desfășura la Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” din Horia.
Festivitatea de deschidere a concursului va avea loc luni, 24 aprilie, cu începere de la ora 17.00, la Colegiul Tehnic „Danubiana”.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns