Neamţ: Coronavirusul, băgat în Comitetul Judeţean de Situaţii de Urgenţă

Autorităţile judeţene din Neamţ au discutat despre problema Coronavirusului într-o şedinţă de Comitet judeţea de situaţii de urgenţă care a avut loc încă de duminică seara.
Întâlnirea a fost convocată de prefectul George Lazăr din perspectiva codurilor portocalii de vânt puternic anunţate astăzi pentru judeţul Neamţ, dar profitând de faptul că-i avea în faţa sa pe cei din anumite structuri (DSP, AMBULANŢĂ, ISU etc), reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a cerut să fie pregătiţi şi pentru scenariile negre pe care le-ar putea genera o astfel de gripă.

<<O noua sedinda a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in seara zilei de 23-02-2020.Temele abordate au fost situatia meteorologica si pregatirea structurilor operative pentru avertizarea de cod portocaliu , care se va manifesta pe raza judetului Neamt in perioada 23-02-2020 orele 22:00 pina in data de 24-02-2020 orele 18:00.
Un alt subiect abordat in discutii, priveste protocoalele Directiei de Sanatate Publica in legatura manifestarile din China continentala si nordul Italiei a situatiei privind Corinavirusul cat si masurile ce se impun>>, menţionat prefectul George Lazăr.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns