„Neamț, colț de rai”, brand și promovare turistică la Parlament!

Un proiect de promovare a turismului nemțean, ieșit din tiparele și clișeele cunoscute, poate reprezenta o gură de oxigen pentru firmele Horeca din Neamț dar și pentru cei care trăiesc, la propriu, din tradiții și meșteșuguri.
„Neamț, colț de rai” pare a fi brandul, proiectul și pariul cîștigător al inițiativei care îi are drept parteneri pe deputata Oana Bulai și Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare.
Evenimentul ar urma să aibă loc (sau poate vorbim de un episod pilot ce ar merita continuitate) la Camera Deputaților, Oana Bulai anunțând acum două zile că a și obținut girul important al Comisiei parlamentare comune Unesco.

<<Frumusețile județului Neamț trebuie să fie cunoscute de cât mai mulți oameni!
În ședința comisiei parlamentare comune pentru UNESCO am propus organizarea la Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor a unui eveniment de promovare a județului Neamț, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.
Este vorba despre un proiect cultural de suflet pentru mine – „Neamț, colț de rai”.
Aș dori să îi mulțumesc pentru amabilitatea sa și pentru contribuția la crearea acestui eveniment doamnei director Carmen Elena Nastasă, care face cinste prin munca sa Centrului pentru cultură și arte.
Prin acest eveniment îmi doresc să contribui la promovarea imaginii județului Neamț, a obiectivelor turistice, a tradițiilor si dansului popular. Este un eveniment care vine în sprijinul eforturilor pe care Consiliul Județean Neamț le face pentru promovarea turismului încă din 2016.
Mi-aș dori ca astfel de evenimente să fie în toate județele țării, iar prin intermediul Parlamentului să contribuim la susținerea turismului din țara noastră. 
Avem cel mai frumos județ din țară, iar el merită să fie promovat așa cum trebuie>>, a punctat deputata Oana Bulai.

Directoarea de la Centrul pentru Cultură confirmă deja că intenționează ca prin evenimentul de la Parlament să deschidă, în fapt, o serie mai lungă. <<Un parteneriat benefic, stabilit între Comisia Comună Parlamentară UNESCO și Centrul pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” Neamț. Este un proiect care va completa eforturile Consiliului Județean Neamț pentru promovarea oamenilor, locurilor și folclorului nemțean, ca repere turistice ale unui concept tot mai cunoscut – „Neamț, colț de rai”.
Evenimentul, care va avea loc la Camera Deputatilor, va deschide porțile județului Neamț într-un mod aplicat și special, grație implicării deputatului Oana Bulai.
Da, județul Neamț este un colț de rai, iar eforturile noastre comune vor face ca aceste locuri binecuvântate să fie cât mai cunoscute. Va fi un prim eveniment din, sper eu, o lungă serie ce va urma în țară și străinătate>>, a comentat directoarea Carmen Nastasă.

D.V.

One thought on “„Neamț, colț de rai”, brand și promovare turistică la Parlament!

Lasă un răspuns