Neacordarea de prioritate, cauza accidentului de la Căciulești


Primele rezultate ale anchetei demarate în cazul accidentului din această după amiază de la Căciulești – știrea inițială  –  dau ca principală cauză neacordarea de prioritate. Șoferul unui Renault Megane care circula dinspre Dobreni spre Roznov n-a acordat prioritate de trecere unui Fiat Punto condus regulamentar dinspre Roman spre Piatra Neamț, pe care l-a izbit în plin.
În urma impactului, șase persoane (nu cinci, așa cum se credea inițial) au suferit mai multe răni și au fost transportate la spital de echipajele SMURD și ambulanțele sosite la fața locului. Din surse neoficiale, probleme mai grave ar avea un bărbat și o femeie de 52, respectiv 53 de ani, care au suferit traumatisme cranio cerebrale cu pierderea conștienței.

Doar șoferul care circula regulamentar a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului nu a putut fi supus testării, dar îi vor fi recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă băuse sau nu înainte de a se urca la volan.

Alex SÎRBU / Foto tvmneamt.ro

Lasă un răspuns