A murit generalul Belușinschi, fostul comandant al pompierilor nemțeni


Generalul de brigadă în retragere Dumitru Belușinschi, fostull comandant al Grupului de pompieri al județului Neamț a trecut la cele veșnice. Trupul neînsuflețit al celui care în perioada 1 februarie 1994 – 15 februarie 1995 a fost șeful pompierilor nemțeni este depus la Capela Bisericii Cimitirului Eternitatea din Municipiul Piatra Neamț.
Am primit cu profundă întristare vestea că încă un camarad s-a alăturat, atât de devreme, Pompierilor din Cer. Orice am putea spune în aceste momente, nu putem alina durerea celor cărora Generalul de brigadă – cu o stea, în retragere, Belușinschi Dumitru, le-a fost rudă, prieten sau camarad. Toţi cei care l-au cunoscut şi l-au apreciat deplâng acum pierderea unui camarad pe care te puteai baza în orice situaţie. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” Neamț,  colonelul Ioan Nițică.
Înmormântarea va avea loc mâine, la ora 11:00, la Cimitirul Eternitatea din Municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor, nr. 17.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns