A murit fostul primar de Bozieni, Constantin Enache

Fostul primar de dinainte de Revoluţie al comunei Bozieni, Constantin Enache, a murti astăzi. Avea 89 de ani. Deşi după Revoluţie a trăit retras, preferând să se dedice creşterii nepoţilor care rămăseseră orfani de mamă.
Constantin Enache a fost primar la Bozieni timp de 38 de ani.

„Condoleanţe familiei îndurerate.Am lucrat cu fotul primar Enache Constantin 10 ani de zile .A fost o colaborare bună. Un om înţelegător, aplecat asupra rezolvării problemelor comunităţi. Dumnezeu să-l ierte”, spune un locuitor din zonă.

Şi actualul primar, Doinel Grumezescu, are numai cuvinte frumoase la adresa predecesorului lui: Cand am terminat studiile si am fost repartizat la serviciu, am avut privilegiul si l-am cunoscut pe OMUL si PRIMARUL, ENACHE CONSTANTIN, alias TITI, cum ii spunea toata lumea. Era un conducator aprig la manie , dar foarte bun la suflet. A condus destinele comunei Bozieni si a facut foarte multe lucruri bune si investitii. Vestea ca s-a stins domnul primar Enache a fost ca un fulger pentru toata comunitatea locala. Ne rugam ca sufletul dumnealui bun sa fie trecut pomenit si amintit de noi toti”.

D.V.

 

Lasă un răspuns