Mulţumiri pentru alegători

multumiri

“Victor Ponta a reusit o victorie categorica in judetul Neamt. 49,41% dintre cei care si-au exprimat votul au fost de parere ca reprezentantul partidului nostru este cel care merita sa fie presedintele Romaniei. Diferenta fata de urmatorul candidat, Klaus Iohannis, care a obtinut 22,65% din voturi, este de peste 26%, ceea ce arata in mod evident care este opinia Neamtului fata de ceilalti participanti la cursa electorala”, precizează deputatul PSD Ionel Arsene, liderul organizaţiei judeţene Neamţ.

“In numele PSD NEAMT vreau sa le multumesc tuturor nemtenilor care au venit ieri la urne pentru a-si exprima votul. Sunteti un exemplu pentru mine si colegii mei. Va indemn sa mergeti la vot, in numar cel putin la fel de mare, si pe 16 noiembrie. Romania are nevoie de voi si de un presedinte ca Victor Ponta!”, a mai punctate Arsene

Şi organizaţia judeţeană a UNPR Neamţ mulţumeşte tuturor cetăţenilor care şi-au exercitat, duminică, dreptul la vot, şi, în mod special, celor care au votat pentru candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

„Urmează două săptămâni  în care ne vom mobiliza cu întreg efectivul de partid, consilieri locali şi judeţeni, primari, preşedinţi de organizaţii, pentru ca în turul II, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC să câştige alegerile prezidenţiale. În acest prim tur am văzut şi unde sunt punctele mai slabe, şi unde sunt cele mai bune, iar acolo unde rezultatele sunt nesatisfăcătoare ne vom organiza astfel încât să obţinem un procent cât mai bun.

Rezultatele obţinute în judeţul Neamţ ne motivează pentru turul 2 şi ne dau încrederea că peste două săptămâni vom avea un preşedinte al tuturor românilor, nu doar al unei clase politice privilegiate.

Duminică, 16 noiembrie, este o zi decisivă pentru România. Îi invităm pe toţi cetăţenii cu drept de vot din Neamţ să voteze Victor Ponta, pentru a duce mai departe programul de guvernare conceput de Alianţa PSD-UNPR-PC!, pentru o ROMÂNIE UNITĂ ŞI PROSPERĂ”, îndeamnă un comunicat al organizaţiei UNPR Neamţ.

vestea.net