Mugur Cozmanciuc: „Suntem împreună o echipă care va defini viitorul judeţului Neamţ pentru următorii 20 de ani!”
Președintele filialei PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc a declarat că a votat azi pentru viitorul politic al judeţului Neamţ pentru 20 de ani!

 

“Am votat pentru o Românie normală, am votat pentru judeţul Neamţ, am votat pentru Moldova. Suntem împreună o echipă care va defini viitorul judeţului Neamţ pentru următorii 20 de ani. Să meargă toţi nemţenii la vot, suntem sub media naţională. Ne dorim ca mobilizarea electoratului din judeţul Neamţ să fie exemplară pentru ca atunci când cerem de la Bucureşti, să şi oferim. Să facem ceea ce avem dreptul să facem conform democraţiei şi Constituţiei, adică să meargă la vot”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc.

 

La ieșirea de la vot, Mugur Cozmanciuc a făcut un apel către toți nemțenii să meargă la urne pentru ca județul Neamț să nu se plaseze la coada clasamentului național în ceea ce privește prezența

Deputatul a votat la Școala 10 Piatra-Neamț, acolo unde este arondat după domiciliu şi a venit însoţit de o echipă numeroasă, flancat fiind printre alţii, de senatorul Eugen Ţapu, de fostul prefect Vasile Panaite, de consilierii județeni Lăcrămioara Azoiței, Florin Hopșa și Valentin Stavarache, primarul municipiului Piatra Neamţ, consilieri locali (Luminiţa Moscalu, Mihai Obreja) și alţi membri ai partidului printre care Marius Ghineţ, Gheorghe Triboi, Andrei Carabelea.

V.N.

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Mugur Cozmanciuc: „Suntem împreună o echipă care va defini viitorul judeţului Neamţ pentru următorii 20 de ani!”

  1. PNL este definitia incompetentei si a hotiei in Neamt.

    Cozmanciuc ”abonatul la contracte cu statul”de integru si moral ce este, va ”defini” viitorul acestui judet cu clica de incompetenti si hoti din PDL in frunte cu Chitic prin alte ”contracte cu statul”,si prin continuarea delapidarii banilor de la bugetul orasului asa cum a fost si pana si acum,pentru ca la altceva nu se pricep.

    Ii aduc aminte peniblului de Cozmanciuc imbogatit din banii publici de ”competent” ce este ca in acest oras nu s-a implementat nici un proiect cu fonduri UE important,numai rahaturi cu niste becuri si biciclete intr-un oras sufocat de poluare si trafic.

    O BATAIE DE JOC.

    A vota clica de incompetenti si hoti din PNL in Neamt este o crima si o condamnare definitiva a acestui oras la subdezvoltare.

Lasă un răspuns