Mugur Cozmaciuc: „Intenția de a subjuga justiția arată disperarea PSD! PNL se opune!”

Adevărata agendă a PSD a fost prezentată din nou publicului, iar în spatele unor termeni pretențioși se dovedește că principalul lor scop este subjugarea justiției. Se urcă din nou cu bocancii peste democrație, doar ca să își salveze propriile interese.

Politicul nu trebuie să aibă niciun amestec în justiție, de aceea Partidul Național Liberal se opune categoric propunerilor formulate de PSD, prin vocea ministrului Justiției Tudorel Toader. PNL contestă în mod special eliminarea președintelui țării din procedura de numire a șefilor Parchetelor și trecerea Inspecției Judiciare în subordinea Ministerului Justiției.

PSD trebuie să înceteze, să se delimiteze clar de aceste propuneri scandaloase și să le retragă. În România s-a respectat independența Justiției și s-au făcut pași importanți, de aceea orice pas greșit ne va arunca în urmă cu câțiva ani.

Împreună cu colegii din PNL ne vom bate cu toate armele legale și constituționale împotriva acestor modificări legislative.

Mugur Cozmanciuc
Președinte PNL Neamț
Deputat PNL

Comentarii Facebook

One thought on “Mugur Cozmaciuc: „Intenția de a subjuga justiția arată disperarea PSD! PNL se opune!”

  1. nu a fost suficient ca a venit un bulai deputat de neamt dar de o bucata de vreme(de cand nu mai e mare la centru) a inceput sa calce in strachini si sa devina un fel de bulai si ieseanul cozmanciuc.in ceia ce sustine nu are nici o logica.cica acum e bine e democratie si psd -ul vrea sa o strice.cu ceva timp in urma spunea ca psd-ul majoritar e o catastrofa si nu a facut nimic pentru tara.pericolul este ca politicul , prin ministru justitiei vor sa numeasca magistratii.e bine cum e acuma(lucru facut de macovei si basescu) iar psd are alte interese.presedintele cand candideaza apartine unei formatiuni politice si chiar este liderul ei.DECI ESTE UN OM POLITIC.dupa ce este ales formal spune ca este presedintele tuturor romanilor si nu mai este om politic.bineinteles ca partidul care la promovat este sub conducerea reala a presedintelui si formal se pune un alt membru ca lider.ministrul justitiei este propus si sustinut de partidul majoritar care formeaza guvernul.dupa ce depune juramantul de credinta face parte din guvernul romaniei,deci pentru toti romanii.formal mai ramane membru de partid.asa ca dl.cozmanciuc nu prea explica cum e cu incalcarea democratiei si incalecare justitiei,este legal,moral si face bine justitiei numirea magistratilor de catre csm.

Lasă un răspuns