Moşul a fost şef şi la clasa unei consiliere locale!

Moş Crăciun devine şef suprem oriunde poposeşte. Aşa s-a întâmplat ieri şi la Clasa Steluţelor unde învăţătoare este consiliera locală Claudia Moroiu. „Felicitări, Steluțelor, pentru prima voastră serbare din viața de școlar !”, spune Moroiu pe internet ceea ce ar însemna că ar fi vorba de clasa 0. Mici-mici, dar plini de energie şi numai buni să umple sufletul Moşului dar şi pe cele ale părinţilor de colinde, cantece, poezii, dansuri şi câte şi mai câte, aşa cum se cuvine la aşa serbare importantă.

Iar Moşul nu s-a lăsat mai prejos şi le-a adus şi el diverse daruri ba chiar şi un tort… Iar Doamna le-a oferit şi ea, după tradiţie, colăcei urătorilor…

„Clasa noastră a devenit neîncăpătoare și chiote poznașe au răsunat până în Slava Cerului. Moșul a auzit și a poposit la cei mai buni și mai silitori copii: copiii mei.
Vă mulțumesc, dragi părinți, că îmi sunteți alături mereu! Fără dumneavoastră nu as reuși să îmi îndeplinesc misiunea.
Felicitări, Steluțelor, pentru prima voastră serbare din viața de școlar !” – acesta este mesajul transmis de Claudia Mororiu, cea care se ocupă şi de problemele comunităţii din postura de consilier local dar are şi cea mai frumoasă meserie din lume, aceea de a modela caractere şi destine.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns