Moş Nicolae a ajuns şi la Andreea şi Luca! Spiriduşii au fost de la… OFSD!

În Ajun de Moș Nicolae, reprezentantele OFSD Neamț, au  pregătit cadouri (alimente,  dulciuri și îmbrăcăminte) pentru Luca și Andreea, doi copii ai unei familii lipsite de  posibilități din Piatra Neamț.

’’În  toate casele, în seara aceasta vine Moș Nicolae. Cu toții îl primim în cămin și în suflet. Pentru o clipă, ne-am oprit într-o casă, în care ochii gingași de copilași ne priveau cu uimire și nerăbdare. Știau că vor primi, și pentru o clipă, ochii triști s-au luminat. Au primit cu bucurie darul simbolic adus din toată inima. Am văzut mulțumire sinceră și bucurie. E de ajuns pentru noi, să primim de Moș Nicolae un zâmbet minunat și astăzi Luca și Andreea ni l-au dăruit’’, a declarat Florentina Moise , președinta OFSD municipiul Piatra Neamț.

Alături de lidera OFSD Piatra Neamt, la acţiune au participat şi ale colege, printre care Claudia Moroiu, Carmen Nastasă, Ioana Iordache.

D.V.

Nota Bene – Indiferent de ce siglă au „spiriduşii” politici, Vestea va promova în această perioadă astfel de gesturi creştineşti. Chiar dacă vor fi unii care vor comenta în fel şi chip, considerăm că orice faptă bună în plus înseamnă un dram de bucurie într-un cămin în care nu strică o fărâmă de lumină.
Toate comentariile tip atac politic vor fi cenzurate la toate articolele de acest tip.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns