Moroșanu, criticat dur de fani pentru poza cu inculpatul Arsene: „Te-ai vândut! Dai mâna cu un penal!”

Sportivul Cătălin Moroșanu este criticat dur de fanii săi pentru o fotografie în care apare alături de inculpatul Ionel Arsene (președinte PSD Neamt, președinte CJ Neamț), imagine postată de promotorul Galei Dynamite Fighting Show pe 21 august.

Oamenii îi reproșează lui Moroșanu că s-a fotografiat alături de un „penal” și un „corupt” și amintesc de dosarele penale ale lui Arsene (unul dintre principalii oameni de încredere ai lui Liviu Dragnea, președintele PSD).

Reacțiile respective sunt chiar pe paguna de facebook a lui Moroșanu la postarea în care (alături de fotografia respectivă), sportivul anunța că a bătut palma cu Arsene pentru ca CJ Neamț să finanțeze evenimentul sportiv din luna octombrie.

Mai jos, câteva din reacțiile respective luate cu copy-paste de pe pagina lui Moroșanu:

Paul Arthur Scrinschi Mult succes Moro. Singura chestie urâtă e că dai mâna cu un PENAL cercetat pentru luare de mită.
În rest mult succes si putere de luptă!

Marius Claudiu Acsinte Cătălin, nu te mai afișa cu toți corupții!!!
Mult respect pentru tine și “la mulți ani” celui de lângă tine!!!

Marian Mai Tănase Respect și mult succes Moroșanu dar am aceiași părere, îți pătezi imaginea dând mana cu acel om!

Lorenzo Lee Păcat ca nu i-ai futut una in timp ce dădeai mâna cu puscarie ăla! Te-ai vândut si tu morosane, cat ti-a dat ca sa faci poza cu el?

Este oficial! Așteptarea a luat sfârșit, iar pe 19 octombrie, voi lupta din nou în Moldova, la Piatra Neamț, într-un nou eveniment Dynamite Fighting Show. Adversarul, dar și numele celorlalți sportivi care vor fi în gală o să le aflați săptămâna viitoare. Mulțumesc Consiliului Județean Neamț și domnului președinte Ionel Arsene, dar și tuturor autorităților care au susținut organizarea acestei gale de top!

Citeste si Bălănescu propune: Comisie de anchetă pentru „banii aruncați lui Cătălin Moroșanu”! VIDEO

Rămâne de văzut care va fi suma pe care Arsene va dori să o aloce, prin votul consilierilor județeni, evenimentului de business sportiv despre care e greu de văzut ce beneficii concrete ar aduce nemțenilor.

Reamintim că înainte de această Gală pe care unii nemțeni au botezat-o deja „Moroșanu-Arsene”, în România a fost una și mai celebră, Gala Bute-Udrea, soldată cu condamnări penale pentru unii dintre organizatori și finanțatori.

Vom reveni cu detalii…

Daniel VINCA

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Moroșanu, criticat dur de fani pentru poza cu inculpatul Arsene: „Te-ai vândut! Dai mâna cu un penal!”

  1. Pai daca tot este gala, gala sa fie . Am mai spus, ce zone calamitate, ce drumuri proaste, ce podet Preluca, sa cante si Salam ca, pana mea, are balta peste ……

Lasă un răspuns