Monica Anton se lipeşte de PNL

monica anton„Am decis să mă înscriu în PNL. Cred în viitorul acestei echipe. Împreună cu echipa formată de Mugur COZMANCIUC îmi doresc să câștigăm alegerile!

Ieri, am renunțat la calitatea de consilier independent și voi activa în grupul consilierilor PNL, deoarece am văzut în această perioadă că la PNL Piatra Neamț se consolidează o echipă în jurul unor proiecte pentru Piatra Neamț.

Am văzut în echipa construită în jurul domnului președinte Mugur Cozmanciuc, formată din domnul deputat Radu Surugiu, Eugen Țapu Nazare  și Alexandru Drăgan multă aplecare spre problemele reale ale nemțenilor.

În această campanie îl susțin cu toată forța pe Klaus Iohannis, deoarece este singurul candidat care poate face o Românie a lucrului bine făcut. Este un om serios de care România are nevoie în acest moment,un om care a reușit să facă în Sibiu cea mai performantă administrație din țară.

Cu respect, / Monica ANTON / 13 noiembrie 2014

One thought on “Monica Anton se lipeşte de PNL

  1. Ah, blondele astea cu ochelari….. Are forta d-le. S-apoi, o blonda, nu putea sa traga decat la un Klaus Blond. Sau…Bond ?? Pardon, ii incurc, Bondu-i Pontache.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.