Monden: Cizme de rockeriţă la ţinută office, la şedinţă V.I.P.

coperta soro 07

Defect profesional: atenţi la toate detaliile, jurnaliştii nemţeni prezenţi la şedinţa de Consiliu Judeţean de marţi au remarcat nu numai colecţia de pulovere bărbăteşti care au marcat prima zăpadă de la Piatra Neamţ ci şi cizmuliţele de damă.

Puloverelor frumos colorate de parcă sunt împletite de bunica le vom dedica un articol viitor. Până atunci, despre cizmuliţele din şedinţa V.I.P. în care a fost ales preşedintele interimar de CJ: cu tocuri sau fără, mai înăltuţe sau mai joase, de piele veritabilă sau de… “scaun de autobuz”, finuţe sau cu zorzoane. Asortate la ţinutele mai sport (jurnalistele), casual sau office (angajatele de la CJ), cizmuliţele doamnelor şi domnişoarelor de la şedinţă erau şi în ton cu bugetul sau gusturile posesoarelor.

O pereche de cizmuliţe altminteri drăguţe atrăgeau atenţia nu atât prin imaginea lor nonconformită (catarame şi lanţuri groase a la rock & roll) ci prin alipirea ca nuca-n perete / pardon, foarte… interesantă de o ţinută office (costum deux-pieces, fustă şi taior, fusta uni şi grena, taiorul de aceeaşi culoare dar cu impremeuri florale). Adică deux-pieces-ul absolut serios, sobru chiar, era completat nu doar cu diverse accesorii (ceas şi brăţară cu iconiţe pe o mână, alte două brăţări pe cealaltă mână, cercei tip tortiţe, şirag de perle) ci şi cu cataramele şi lanţul aşezat pe două rânduri de la fiecare cizmă în parte.

GALERIE FOTO – CARUSEL (dacă vezi pozele dispuse liniar, EXCLUSIV una sub alta, da REFRESH la pagina!)

Gusturile nu se discută. Iar autorul acestor rânduri nu are pretenţia de a da “sentinţe” în fashion. Lăsăm pozele să vorbească şi mai menţionăm doar că, cârcotaşe şi invidioase probabil, jurnalistele de la şedinţa CJ îşi dădeau ghionturi şi zâmbeau cu subînţeles când purtătoarea de deux-pieces şi cizme cu lanţuri trecea, cu o graţie aparte, din capul mesei la secretariatul tehnic.

Cum un articol de presă se descalifică dacă nu răspunde la întrebarea “cine?”, precizăm că autorea interesantei combinaţii vestimentare este secretarul judeţului, Daniela Soroceanu.

Daniel VINCA

Alte articole de MONDEN:

Soroceanu a umplut CJ-ul de roz-bombon
WOW! Mondenul Harbuz cu ochelari cu HULUBE ROŞII!
WOW! Ce look şi-a tras Daniela Soroceanu! “Bob dezordonat”!

 

2 thoughts on “Monden: Cizme de rockeriţă la ţinută office, la şedinţă V.I.P.

Lasă un răspuns