Moise revine și invocă un document A.N.I. MIRACULOS! Dar nu-l arată!

După răspunsul de 3 pagini publicat în articolul de ieri din Vestea (în articolul în care scriem despre posibila ei stare de INCOMPTIBILITATE), Florentina Moise revine cu un nou mesaj public (publicat pe facebook, firește) în care vorbește despre existența unui miraculos și misterios document A.N.I. care i-ar „albi” situația.
Doar invocă acest pretins document, nu îl și prezintă public!

„Sunt în posesia documentului care infirmă starea de incompatibilitate la care se face vorbire. Decizia respectivă a fost emisă de către instituția care are ca atribut analizarea stării de incompatibilitate în care s-ar putea afla vreun ales local, județean„, spune Florentina Moise în respectiva replică.

Reamintim că înainte de apariția articolulu din Vestea – Un munte de INCOMPATIBILITATE! Florentina Moise (1) – publicația noastră i-a trimis o notificare consilierei locale care este și angajat (de top!, director adjunct) la CJ Neamț în care erau 4 întrebări și un punct 5. care o invita să adauge orice consideră relevant în această speță („5.Orice alte detalii, informații, documente considerați a fi relevante pentru lămurirea acestui subiect”).

Nu a menționat în răspunsul către Vestea acel document invocat pe facebook. Poate uitase de el…
Foarte bine că și-a amintit și-l invocă în postarea pe facebook.
Doar îl invocă, nu-l atașează, dar acest detaliu nu a fost un impediment pentru peste 300 de oameni (în general PSD-iști, dar și cadre didactice sau amici) să îi dea like, fără să vadă documentul respectiv.
Încă o dovadă că Moise este un politician de încredere…

Așa că nu putem spera decât că documentul există și e unul „beton”, nu ca un răspuns de câteva rânduri (dincolo de citate din legi) și că el (documentul) exprimă o decizie clară și nu o părere (adică nu folosește verbul „opinăm”).
Tot pentru liniștea și cariera lui Moise e de sperat că la finalul documentului nu este vreo expresie care să sublinieze caracterul consultativ al răspunsului (tip Precizăm că prezentul răspuns reprezintă punctul de vedere al Agenţiei Naţionale de Integritate raportat la situația de fapt descrisă de dumneavoastră și la dispozițiile legale incidente, nu este o interpretare generală şi obligatorie a textelor de lege și nu reprezintă rezultatul activității de evaluare efectuată în condițiile Legii nr. 176/2010″) așa cum au mai pățit alții are au întrebat (ce și cum i-a dus capul), ANI a opinat le-a răspuns CONSULTATIV că e ok și peste câteva luni sau un an primeau DECIZIE că au încălcat legea.

Mai jos, integral, intereanta replică publicată aseară de Florentina Moise pe facebook:

<<Ca urmare a apariției în presă a unor informații legate de o eventuală stare de incompatibilitate în care m-aș afla, deținând simultan mandatul de consilier local și funcția de director adjunct în cadrul Consiliului Județean Neamț, pentru cei interesați de a cunoaște adevărul, țin să vă prezint care este situația în realitate.
Vă asigur pe toți cei care aveți încredere în mine că niciodată nu voi face vreo faptă care încalcă legea, și cu atât mai mult acum, când mii de pietreni mi-au acordat votul pentru a le reprezenta interesele în Consiliul Local Piatra Neamț! Nu îi voi dezamăgi niciodată pe acești oameni ba, dimpotrivă, voi urmări să le demonstrez și celor care au avut altă opțiune politică la vot, că merit încrederea lor!
Sunt în posesia documentului care infirmă starea de incompatibilitate la care se face vorbire. Decizia respectivă a fost emisă de către instituția care are ca atribut analizarea stării de incompatibilitate în care s-ar putea afla vreun ales local, județean.
Mulțumesc tuturor celor care de la apariția informației în spațiul public m-au sunat, fiind foarte interesați de situația mea! Dragii mei, nu sunt în stare de incompatibilitate și m-am preocupat de acest aspect. Mă voi lupta mai departe cu toată puterea pentru normalitate și respectarea legii în Consiliul Local Piatra Neamț și pentru dezvoltarea orașului meu drag!
Vă doresc o seară frumoasă!

 

D.V.

Lasă un răspuns