Moise Guran, atac sub centură la deputatul Bulai: „Tălâmbul de la Neamț”, „Abulicul”

Deputatul nemțean Iulian Bulai (USR) este atacat agresiv într-un text în care jurnalistul Moise Guran dă detalii despre aventura sa în politică. „Tălâmbul de la Neamț”, „abulicul Iulian Bulai” – așa este deschis deputatul Bulai în textul lung în care Guran relatează momente la care a participat pentru că devenise consultant USR-Plus la un moment dat.
Articolul publicand e Guran pe siteul său a atras critici din partea unor jurnaliști care consideră „mizerabil” un astfel de demers în care un jurnalist dezvăluie discuții private la care a participat din calitatea de consultant, într-o perioadă în care renunțase la practicarea gazetăriei.

<<Între timp, în jurul meu, începuse nebunia. Surprinzător, nu nicușoriștii au fost cei care au contraatacat ritos ci Iulian Bulai (tălâmbul de la Neamț cu Fecioara Maria – mamă surogat) cel de care atârna singurul vot avantaj pe care îl aveau barniștii în Biroul Național al USR – Dar sigur că trebuie să discutăm cu peneliștii, trebuie să facem alianțe cu ei, nu putem lăsa țara pe mâna PSD! Imediat după el a sărit și Stelian Ion (candidat de operetă la Constanța, acum ministrul Justiției) și abia apoi au intervenit nicușoriștii. Nu-mi amintesc să fi negat vreunul înțelegerea lui Nicușor cu Orban, dar e posbil ca în haosul de acolo să îmi fi scăpat mie>> – acesta este fragmentul în care Bulai e categorisit cu epitetul „tălâmb de către Guran.

<<Cu o majoritate extrem de fragilă în propriul Birou Național (un vot, de regulă al abulicului de Iulian Bulai) Barna nu putea să ia decizii majore decât prin referendum intern. M-a rugat să îl ajut cu cel legat de poziționarea de centru-dreapta și l-am ajutat>> – alt fragment, ]n care Bulai este făcut „abulic”.

Precizăm că „abulic” este cel care suferă de „abulie” (boală psihică).

Deși a trecut o zi de la atacul făcut de Guran la adresa sa, deputatul Bulai nu a dat încă niciun răspuns public pe acest subiect.

D.V.

5 thoughts on “Moise Guran, atac sub centură la deputatul Bulai: „Tălâmbul de la Neamț”, „Abulicul”

 1. ABULÍE s. f. Simptom psihic caracterizat prin slăbirea voinței, prin inerție, nehotărîre, prin neputința de a trece la acțiune.L-a
  caracterizat perfect.Amintiti-va,cat de hotarat a candidat la presedentia CJ Neamt !Se pare ca,nu-l deranjeaza nici actele de coruptie,numai sa nu fie facute de PSD.O rusine catolica(!?) de la Sabaoani !

 2. Bulai nu este deloc abulic, dimpotriva!Distinsul deputat, fost „om-statuie” prin Norvegia , s-a adaptat perfect politicii locale!El era deja pe blat cu PNL si chiar cu PSD pe anumite aspecte, de aceea a sustinut „aliantele” ca politica de baza a USR..

 3. Nu este atac sub centura. Bulai poarte pantaloni cu elastic. Scuze, e posibil sa aiba centura, dar de castitate. De raspuns nu raspunde, pentru ca un atac din partea lui Guran nu poate afecta pe nimeni.

 4. USR/PNL cea mai mare teapa electorala.
  Nu vor face nici un fel de reforma a statului mafiot bugetar cu pensii speciale la 40 de ani si salarii colosale.
  Ne-a spus mincinosul de Catu/Ponta nr.2 care s-a sters la cur cu votul nostru.Marea ”reforma”este ca ramane LA FEL.

  USR-ul s-a ascuns,nu mai auzim nimic de ei,au sacii cu bani in caruta,nu-i mai intereseaza.Alte mizerii securiste.
  Scopul acestor alegeri si castigarea lor a fost despre furtul banilor de la UE care vor veni in urmatorii ani.
  In rest,aceasta ”victorie”va pune CRUCE increderii cetateanului in clasa politica.
  Inca o data se dovedeste ca votul este inutil in aceasta tara controlata de securisti prosti si uneltele lor corupte si santajabile din politica.

  Neaparat sa votati peste 4 ani prostilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.