Modelul Orlando loveşte şi la Roman / TÂLHARI CU CAŞ LA GURĂ

lant vestea

În ziua de 17.07.2014, în jurul orelor 13.30, un echipaj mixt, format din polițiști din cadrul Poliţiei mun. Roman și jandarmi, a depistat, imediat după săvârșirea faptei, trei minori cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, asupra cărora au fost găsite bunuri provenite din săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie. În urma cercetărilor efectuate, se pare că două femei de 61de ani, respectiv de 81 de ani, au fost victimele infracţiunilor de tâlhărie comise pe raza municipiului Roman, de către cei trei minori, care le-au deposedat prin smulgere de lănţişoarele pe care le purtau la gât.

În urma extinderii cercetărilor, unul dintre cei trei minori este bănuit de săvârșirea unei tâlhării comisă în data de 19.06.2014 asupra persoanei vătămate, care a fost deposedată prin smulgere de un telefon mobil și de săvârșirea a două infracțiuni de furt de borsetă/poșetă, comise în zilele de 19.06.2014 și 06.07.2014.

În cauză minorii sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie și furt, iar părinții minorilor sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi împiedicarea accesului la învăţământul general obligatoriu.

 

vestea.net / sursa: Biroul de Presă al Poliţiei Neamţ

Lasă un răspuns