Model comunist: Tărâţă raportează că a racolat 14 primari pentru UNPR dar prezintă… doar 3

tarata margineni (12)

Aflat parcă într-o goană disperată după raportări festiviste în plan politic – că în plan economico-administrativ, judeţul Neamţ traversează cea mai neagră perioadă de când îl are ca preşedinte de CJ – Culiţă Tărâţă a mai produs azi un mesaj ceauşist.

În conferinţa de presă de după o şedinţă a activului UNPR, Tărâţă a raportat, pe modelul “cincinalul în patru ani şi jumătate”, racolarea la UNPR a 14 primari nemţeni. Informaţia a fost făcută publică de acea parte a presei invitată la conferinţă pentru că, evident, bărbatul politic Tărâţă evită să invite şi media care are prostul obicei să-i adreseze întrebări care nu-i sunt pe plac.

Întrebat totuşi de numele celor 14 primari reconvertiţi la progresism, Tărâţă a procedat în stilu-i caracteristic, menţionându-i doar pe cei 3 prezenţi şi dând de înţeles că sunt 14 în total, dar… cu unii se mai stă de vorbă, se mai negociază…

Cei 3 cerţi racolaţi – prezenţi, de altfel, şi la şedinţa cu activul UNPR sunt Vasile Iliuţă (Borleşti, ex-PRM), Nicu Chirilă (Ruginoasa, ex-PDL) şi Sorin Ouatu (Ştefan cel Mare, ex-PDL).

vesteanet