Miss Poliția! Album FOTO cu polițiste de podium dar și cu pistoale, baloane, câini…

Majoritatea copiilor prezenți la activitatea dedicată Zilei Poliției de la Piatra Neamț au ținut să-și facă poze cu armele expuse la atelierele de prezentare, să acționeze sirenele de pe mașinile Poliției și… să facă poze cu polițistele nemțene prezentate la activitate. Nu au fost multe polițiste prezente dar din cele mobilizate azi la acțiune, câteva ar putea poza oricând pentru o revistă de frumusețe.

Unul din punctele din programul de azi a fost, cu siguranță, cel cu demonstrația prezentată cu cîini poilițiști și conducotorii lor. De la imobilizat potențialul infractor până la a căuta țigări de contrabandă, „polițiștii patrupezi” s-au achitat cu brio de sarcini smulgând aplauzele copiilor. Nu am urmărit cu atenție dacă au reușit să aplaude și unii adulți care au vorbit într-una la telefon sau au butonat de zor la taste…

În rest baloane, expoziții cu arme și cu alte obiecte din inventarul polițiștilor.

Public puțin, grosul fiind reprezentat de câteva clase de elevi aduși încolonați. Programul sărăcuț nu a scăpat de comentariile acide ale unora din presă care au tras concluzia că or fi lipsit activitățile care erau prezentate altădată (gen demonstrație „mascați”) pentru că s-ar face economie la muniția de manevră.

 

D.V.

 

Lasă un răspuns