Mișcări de trupe spre PNL: Iulică Țocu, lidera de la Sanitas…

Și PNL Neamț își întărește rândurile în perspectiva alegerilor europarlamentare. Zeci și zeci de membri noi sunt anunțați de filialele locale ca fiind noile plutoane care întăresc armata liberalilor nemțeni.

În ședința BPJ PNL Neamț, de acum câteva zile au fost anunțați noi membri care au venit spre tabăra galben-albastră de la avocați la Piatra Neamț sau economiști la Roman la profesori sau gospodari ai satelor din tot județul. Cele mai spectaculoase nume sunt cele ale lui Iulică Țocu (de fapt Iulian Țocu jr, dar lumea preferă „Iulică” pentru a nu fi confundat cu tatăl lui, fost deputat PSD) și al Angelei Gherasim, liderul sanitas Piatra Neamț.

Rolul lui Țocu jr în PNL ar urma să aibă și o componentă de utilitate, pe un domeniu foarte important în aceste vremuri, mai exact pe partea de net. infrastructură IT etc. „Iulică Țocu va acoperi un domeniu în care eram cumva deficitari. Este un tânăr foarte pricepu pe partea de tehnică IT, de softuri, de internet și platforme online așa că spun cu mâna pe inimă că venirea lui spre PNL este un câștig pentru partid, pentru Organizația Neamț”, a punctat George Lazăr, prim-vicepreședinte al PNL Neamț.

Angela Gherasim este cunoscută din postura de lider sindical (este președinte Sanitas Piatra Neamț) dar și din funcția de coordonator Policlinică pe care a ocupat-o până în urmă cu câteva săptămâni. Oficial, sindicatele sunt definite ca organizații apolitice dar nimeni nu interzice liderilor și membrilor de sindicat să fie cetățeni ca toți ceilalți și să activeze și politic. O demonstrează pleiada de lideri sindicali care după 90 au ajuns prin diverse funcții administrativ-politice, chiar de miniștri dar și istoria unor protocoale încheiate la diverse runde de alegeri între unele partide și unele sindicate. Angela Gherasim a ocupat funcția administrativă de la Policlinică în mandatele mai multor președinți de CJ (Pruteanu, Tărâță, Iacoban, Arcan, Arsene) și a declarat că recenta demitere de pe respectivul post este una nelegală, drept pentru care a și atacat respectiva decizie în instanță.

Revenind la ședința liberalilor, în respectivul for au fost luate și alte decizii organizatorice care vizează alegerile europarlamentare. Unele, chiar foarte interesante. Vom reveni…

D.V.

3 thoughts on “Mișcări de trupe spre PNL: Iulică Țocu, lidera de la Sanitas…

  1. Deci, PNL nu mai are oameni, se „intareste” cu PSD-isti si semi-interlopi…

  2. Pe unde a trecut tatal sau , nici iarba nu mai creste asa ca ,,dragii mei nemteni,, cu asa ,,reprezentanti,, iuliani , iulici, andrusti ramane intrebarea, carevasazica, eu cu cine votez ?

  3. Vasile, nu prea ai cu cine vota!Baietii astia s-au inteles intre ei , ca sa nu trebuiasca sa scoata bani din buzunar la campanii..

Lasă un răspuns