Minune! Se repară aleea de la Aleho! Cititorii: „Mulțumim Vestea!”


La o zi după ce Vestea semnala (la solicitarea șoferilor și a locuitorilor din zonă) managementul dezastruos al reparației Aleii rutiere (fără nume) din spate de la Aleho, se produce MINUNEA! A început reparația străzii care zăcea cu mari porțiuni decapate de circa 2 săptămâni.

Mai mulți localnici ne-au trimis imagini de la locul faptei și le și publicăm acum:

„Mulțumim, Vestea. Cine știe când se mai apucau sau nu de reparat dacă nu erați alături de noi. Și dacă tot e echipa Publiserv în zonă și poate au și un specialist cu ei care să rezolve și problemele de planietate și înclinare și ne scapă și de <iazurile> care se formează când plouă care se datorează altor lucrări, mai vechi, de proastă calitate”, ne-a scris un cititor din zonă.

Oamenii se referă la modul neprofesionist în care, la asfaltări anterioare, a fost profilată înclinarea de pe stradă sau din parcările adiacente. De exemplu, de câte ori plouă, se formează o baltă uriașă chiar în stradă, în fața trotuarului care duce la prima scară din blocul de lângă Poșta Muzeu (în spatele blocului, partea care dă spre creșă). Făcând haz de necaz, localnicii din zonă (inclusiv vreo 2 polițiști, vreo câțiva ingineri etc) spuneau că acea baltă dar și altele sunt ca o hârtie de turnesol care arată competența directorilor sinecuriști care s-au tot succedat în fruntea Publiserv, firmă care pare a fi o vacă de muls pentru piloșii de la partide.

Reamintim că aleea respectivă a fost decapată în urmă cu 2 săptămâni. Șoferii și localnicii au înțeles că nu s-a intervenit imediat din cauza ploilor dar și când vremea s-a îmbunătățit, gropile lărgite prin decapare au fost lăsate la fel. Din ce spun oamenii care au mai întrebat și ei în dreapta și în stânga, unele surse din Publiserv ar fizis că s-a ajuns la această situație deoarece noul director general, Valentin Savin (PNL, ex-PACT) a schimbat ordinea din graficul de lucrări, băgând mai în față alte reparații, probabil la sfatul specialiștilor (!) nu al unor prieteni, tovarăși de partid, rude etc, ignorând vechimea decopertărilor deja realizate pe alte străzi.

Bunăstare și respect, nu?

D.V.

Lasă un răspuns