Minune la Podul Preluca! Se circulă pe ambele sensuri, pohta ce a pohtit Asaftei…

Minune, mare minune pe Podul de la Preluca unde șoferii care vor trece miercuri dimineața prin acel punct vor putea avea un șoc – se va circula pe ambele sensuri! E „pohta ce a pohtit” Ion Asaftei, vicele de la Consiliul Județean Neamț care a solicitat DRDP Iași să ceară constructorului să sisteze lucrările pe perioada iernii (când este greu de crezut că s-ar fi mișcat ceva rezonabil) și să redea circulației ambele sensuri.

Ieri, pe vremea de 0 grade care a fost și în ultimele zile, constructorii de la Bacău au turnat asfalt pe sensul pe care s-a lucrat în cele 6 luni. la scurt timp s-a dat drumul la circulație pe sensul interzis până acum și a fost blocat celălalt sens. A fost operată frezarea și s-a turnat un strat subțire de asfalt pe sensul pe care s-a circulat până acum.

Aseară, la momentul fotografiilor de mai sus încă se circula doar pe un sens, adică era perioada pentru uscarea asfaltului și din ce au spus constructorii staționați la câteva sute de metri (spre Piatra Neamț), urmau ca în maxim 1-2 ore să dea drumul la circulație pe ambele sensuri.

„Nu pot decât să mă bucur că, în sfârșit, se dă drumul la ambele sensuri pentru circulație și măcar pe perioada iernii nu vom mai avea acest blocaj care a deranjat atâția nemțeni și atâția turiști. Mă bucur că toate discuțiile duse de mine cu cei de la DRDP Iași nu au fost în van. Cred că din toată această experiență au fost trase și niște concluzii și, când va fi reluată lucrarea la primăvară, se va lucra altfel, altul va fi ritmul”, a declarat Ion Asaftei (vicepre;edinte CJ Neamț, președinte ALDE Neamț).

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Minune la Podul Preluca! Se circulă pe ambele sensuri, pohta ce a pohtit Asaftei…

  1. Iata ca minunea s-a produs.In dimineata zilei de 28.11.2018 am trecut pe podul de la Preluca , fara restrictia de a merge pe un singur fir..Il felicit pe dl.Asaftei ioan vicepresedinte CJ.Neamt care a confirmat ca este consecvent cand promite ceva si a dat dovada de multa seriozitate si diplomatie in relatia cu cei implicati.De aceea ii doresc LA MULTI ANI si sarbatori fericite..

  2. Sper sa il lase asa .Sa isi caute alte jucarii, nu reparat poduri la Neamt, firma bacauana .E bun asa podul .

Lasă un răspuns