Minune! A 4-a oară, consilierii PSD-PNL de la Roznov nu au mai blocat proiectul de corp nou la Liceul Tehnologic!


Minune mare azi la Roznov unde a 4-a ședință de CL din ultima săptămână dedicată exlusiv actualizării unor indicatori economici la proiectul cu fonduri nerambursabile pentru construirea unui corp nou de clădire la Liceul Tehnologic a trecut cu votul unanim al consilierilor prezenți.
Au fost la ședință 11 consilieri (din 17), a fost prezent și proiectantul lucrării (reprezentantul unei firme de arhitectură din Iași) care, timp de o oră le-a răspuns aleșilor la toate întrebările.
În esență, li s-a explicat că majorarea de circa 500.000 lei se datorează creșterii salariilor din construcții (impusă în timpul Guvernului PSD) dar și creșterii de prețuri la unele materiale de bază.
Reamintim că este vorba de un corp nou de clădire de care vor beneficia cei 270 de elevi de Școală Profesională, cu o suprafață desfășurată de 2500 mp (săli de clase, laboratoare, ateliere, dotări).
Celelalte 3 ședințe au avut loc săptămână trecută. Primele două au fost boicotate de majoritatea aleșilor locali de la PNL și PSD, a treia a avut cvorum dar vot majoritar negativ.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns