Minora dispărută de la Casa de copii a fost găsită după 4 zile, la 50 de kilometri!

Copila de 16 ani dispărută de la Casa de Copii Ion Creangă din Piatra Neamţ pe data de 27 iulie a.c. a fost găsită după 4 zile, la peste 50 de kilometri distanţă, anunţă IPJ Neamţ.

„La data de 31 iulie a.c., minora RACHIERU ELENA LOREDANA, de 16 ani, din Piatra Neamț, dispărută din data de 27 iulie 2019, a fost depistată pe raza localității Răucești. Aceasta a fost introdusă în Complexul de servicii ’’Ion Creangă’’ din Piatra Neamț. Pe perioada dispariției, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni. 

În fapt, la data de 27 iulie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi de către o femeie, de 32 de ani, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 10.30, RACHIERU ELENA LOREDANA, de 16 ani, a părăsit voluntar Complexul de servicii ’’Ion Creangă’’ din Piatra Neamț, unde aceasta era instituţionalizată”, anunţă un comunicat al IPJ Neamţ.

Poliţia Neamţ nu explică nici cum au decurs operaţiunile de căutare şi nici cum o fată de 16 s-a ascuns ca „în gaură de şarpe” timp de 4 zile, până să fie găsită.

 

D.V.

 

Lasă un răspuns