Ministrul Oprea, cu antemergător de la Poliţie spre nunta de la Conacul Zăneşti unde a fost socru mare Culiţă Tărâţă

nunta1

Ministrul Gabriel Oprea a fost aşteptat de o maşină a Poliţiei judeţene Neamţ, la limita dintre judeţele Bacău şi Neamţ (Buhuşi / Costişa) spre a fi condus spre Conacul de la Zăneşti, unde mergea la nunta la care Culiţă Tărâţă a fost socrul mare. Astfel că ministrul care este şi preşedinte UNPR s-a trezit, pe lângă maşina-antemergător de la SPP şi cu una antemergător – IPJ Neamţ.
Surse neoficiale spun că ministrul UNPR-ist nu a fost prea încântat de excesul de zel al conducerii Poliţiei Neamţ care, astfel, a reuşit să facă şi mai vizibilă o vizită privată care s-ar fi dorit mai discretă.

În rest, nunta fiului cel mai mic al lui Culiţă Tărâţă cu fiica sobrului om de afaceri (tot din agricultură) Vasile Balcan a avut toate ingredientele unui eveniment de neuitat. Mirii (Andreea Balcan şi Mihai Tărâţă) au spus DA în faţa primarului de Roman, Laurenţiu Leoreanu nu la Primăria din urbea muşatină, ci la Biserica Roznovanu, din Roznov, unde a avut loc şi cununia civilă şi cea religioasă. Oricum, roznovenii care au trecut sâmbătă prin zona bisericii jură cu mâna pe inimă că nu au văzut, în viaţa lor, atâtea maşini scumpe la un loc. Dar maşinile din faţa bisericii nu au fost nici pe un sfert faţă de cele de la Conacul Zăneşti (în afara localităţii, la câteva sute de metri de sediul TCE 3 Brazi şi de satul Traian) unde a fost o adevărată expoziţie auto, cu zeci şi sute de maşini scumpe, chiar şi de la 50.000 de euro în sus.

nunta2Spre locul unde au avut loc “balul, masa şi felicitările”, principalele personaje ale nunţii nu au mers cu cai putere ci cu caleştile puse la dispoziţie de Costache Lupu şi cluburile hipice. Într-o caleaşcă au mers mirii şi naşii (o familie de medici din Roman), iar în alta, socrii mari şi socrii mici.

Evident că programul artistic şi meniul au fost de cinci stele dar la categoria inedit (cel puţin pentru majoritatea invitaţilor din Neamţ) a fost spaţiul în care a avut nunta. Cum Conacul recent reabilitat ar fi fost neîncăpător pentru sutele de familii de invitaţi, mirii au ales o variantă de efect: pe model “cort”, dar ceva mult mai sofisticat, un fel de spaţiu demontabil, care semăna cu o seră de 5 stele, pe schelet uşor, cu pereţii şi tavanul dintr-un plexiglas transparent ca sticla.

Tot invitaţii au avut numai cuvinte de laudă pentru cei doi miri, “doi copii frumoşi şi educaţi”. Iar invitaţii au fost, la rândul lor, toţi unul şi unul, alături de rude fiind nu doar ministrul Oprea ci şi foşti sau actuali primari, consilieri judeţeni, parlamentari sau miniştri.

vestea.net / sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.