Ministrul Justiţiei îl contrazice pe şeful PSD Neamţ: PROCURORII NU FAC ANCHETE ÎN FUNCŢIE DE MOŢIUNI!

justitie ciocan

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a facut sambata o declaratie prin care confirma spusele sefei DNA Laura Codruta Kovesi si contrazice intr-un fel zecile de comunicate venite din partea PSD privind coincidenta dintre depunerea motiunii de cenzura de catre PNL in aceeasi zi cu inceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta de catre DNA, informează stiripesurse.ro.

„Procurorii nu isi fac planul de actiune in functie de toate evenimentele zilnice”, a spus Robert Cazanciuc intrebat de “coincidenta’”motiune vs. urmarire penala.

Totuşi, ca ministru în Cabinetul Ponta, ministrul şi-a îndulcit apoi mesajul anunţând “marea noutate” că şi magistraţii văd ce se întâmplă în viaţa publică dar la final a ţinut să puncteze din nou că agenda publică e una şi anchetele procurorilor altceva: „Pe de alta parte ca magistrati, ca oameni ai cetatii, evident ca sunt conectati la ce se intampla in viata publica. Faptul ca procurorii se pot autosesiza, inseamna ca sunt conectati la viata publica. Faptul ca judecatorii si procurorii fac sesizari la CSM pentru ca sunt afirmatii nepotrivite in spatiul public inseamna ca sunt conectati la viata publica. Cred ca procurorii in general au un plan de actiune care nu tine de evenimentele publice”.

În ton cu moda socialistă a mesajelor de susţinere – metodă utilizată şi în cazul Dragnea – şi PSD Neamţ a remis vineri un comunicat de presă, semnat de preşedintele Ionel Arsene, prin care afirma solidaritatea cu premierul urmărit penal şi, bineînţeles, arunca serioase semne de îndoială asupra corectitudinii acţiunii procurorilor DNA (vezi articolul –DEPUTATUL ARSENE ESTE SOLIDAR CU URMĂRITUL PENAL VICTOR PONTA: “Acuzaţiile aduse nu au nicio acoperire!”)

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Ministrul Justiţiei îl contrazice pe şeful PSD Neamţ: PROCURORII NU FAC ANCHETE ÎN FUNCŢIE DE MOŢIUNI!

  1. CE ,TE POTI BAZA PE CE SPUNE SI FACE CAZANCIUK? S-A TREZIT SI EL SI -I TREMURA PANTALONII DE FRICA LUI KOVESI…VAI,VAI!

Lasă un răspuns