Ministrul Fondurilor Europene: „Bicaz, un oraș încremenit! Iulian Matasă, o șansă pentru dezvoltare!”

Ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș consideră că singura șansă a bicăjenilor de a scoate orașul Bicaz din sindromul „localitate fantomă” este un vot responsabil dat pe 27 septembrie, care să meargă spre Iulian Matasă (candidatul PNL) și echipa acestuia pentru CL și spre Mugur Cozmanciuc pentru Consiliul Județean Neamț.

„Cu regret o spun, nu cred că mai există un oraș în România unde să existe atâta dezinteres pentru modernizarea comunității, pentru atragerea de fonduri europene.  Niciun UAT din Neamț – și Bicazul nu face excepție – nu a depus niciun proiect pe digitalizare, din 150 milioane euro alocate și niciun proiect pentru dotarea spitalelor anti-Covid 19. Banii ne sunt oferiți de la Bruxelles, dar autoritățile județene și cele din Bicaz nici măcar nu i-au luat în calcul!. De aceea cred că la Neamț și la Bicaz schimbarea chiar e necesară, imperios chiar. Sunt convins că Iulian Matasă ca viitor primar – având și sprijinul viitorului președinte al CJ Neamț, Mugur Cozmanciuc – va scoate orașul Bicaz din actuala amorțire, din acest dolce farniente administrativ”, a declarat Ministrul Marcel Boroș.

„A fost o onoare să-l avem în mijlocul nostru, la Bicaz, pe domnul Ministru Boroș iar acest detaliu este încă o garanție că orașul nostru chiar contează în agenda PNL, inclusiv în cea guvernamentală. Deși PSD a tot schimbat guverne – la un moment dat ăși demitea proprii premieri – eu nu cred că mai reține cineva când a călcat pe aici vreun picior de ministru PSD-ist.
Împreună cu domnul Cozmanciuc, viitorul președinte al CJ Neamț și cu colegii liberali de la București vom schimba abordarea administrativă din Bicaz, vom schimba fața orașului, vom atrage investitori, vom da o șansă bicăjenilor să rămână acasă iar celor plecați oportunități pentru a reveni”, a declarat Iulian Matasă.

„Iulian Matasă este un liberal veritabil prin tot ceea ce face, este un coleg adevărat dar, mai presus de toate este un om care iubește Bicazul și locuitorii acestui oraș care are nevoie, acum, de o șansă reală, de o revitalizare economică și socială. Dacă bicăjenii sunt mulțumiți de cum moare încet și sigur orașul lor, atunci să nu-l voteze e Iulian. Dacă însă bicăjenii vor dezvoltare reală, singura șansă e votul pentru Iulian și echipa PNL”, a concluzionat Mugur Cozmanciuc.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns