Ministrul Cuc: „Introducem Autostrada Unirii în CSAT, ca obiectiv strategic!”

Autostrada Marii Uniri, care face legătura între Târgu Mureş şi Iaşi, va fi declarată obiectiv de importanţă naţională, a anunţat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, citat de presa centrală…

„Vom introduce în următorul CSAT şi Autostrada Marii Uniri ca obiectiv strategic de importanţă naţională, adică tronsoanele Târgu Mureş – Târgu Neamţ, Târgu Neamţ – Iaşi, Iaşi – Ungheni, inclusiv podul de peste Prut, şi vom păstra legătura. O dată la două săptămâni ne vom întâlni şi vom vedea paşii care s-au făcut pe acest obiectiv”, a afirmat Răzvan Cuc.

Acesta susţine că soluţia declarării autostrăzii A 8 de importanţă naţională a fost adoptată pentru a putea beneficia de finanţare de la bugetul de stat, ca alternativă la varianta iniţială de finanţare prin parteneriat public-privat.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Ministrul Cuc: „Introducem Autostrada Unirii în CSAT, ca obiectiv strategic!”

  1. Hai lasa, in CSAT, sa mori tu …?!. Mai cucule importat, daca tot te pricepi cu introducerile, aminteste-i prietenului tau ca sunt drumuri judetene pe care ne rupem masinile PERSONALE, cum ar fi str. Izvoare, etc.; ce zici inraznesti sa-ti deranjezi jupanul ?

Lasă un răspuns