Ministrul a anunţat reparaţiile la drumuri: Bicaz-Lacu Roşu și Roman-Vaslui, în 2 luni, dezastrul de la Hangu, în 2 ani!

Vizita de ieri a Ministrului Transporturilor, Razvan Cuc in judetul Neamt ar fi una extrem de fructuoasa daca se implinesc previziunile si promisiunile anuntate de acesta si de Ionel Arsene (presedintele CJ) care l-a insotit pe tot traseul deplasarii.

Reparatiile si modernizarile de pe tronsoanele de pe DN Bicaz-Lacu Rosu ar urma sa fie finalizate in 2-3 saptamani. Apoi echipa de la Drumurile Nationale Iasi ar urma sa se mute pe tronsonul de DN Roman-Vaslui unde, tot in regie proprie, sa reabiliteze total vreo 23 de km de drum.

Raspunzand intrebarii Vestea, Arsene a anuntat ca vor fi alocati 280 milioane lei pentru o lucrare de anvergura pe DN Bicaz-Poiana Teiului, inclusiv lucrari de stabilizare a versantilor in Hangu, unde muntele a luat-o la vale. Cu proceduri de achizitie si cu toate lucrarile aferente, interventia ar dura vreo 2 ani, au informat ministrul Cuc si presedintele Arsene.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Ministrul a anunţat reparaţiile la drumuri: Bicaz-Lacu Roşu și Roman-Vaslui, în 2 luni, dezastrul de la Hangu, în 2 ani!

 1. In urma vizitei lui Cuc si Arsene s-a tras urmatoarea concluzie:

  Drumul Piatra Neamt-Bicaz este foarte bun,excelent chiar.

  Nu necesita reparatii capitale.

  Intrebare pentru Arsene…..

  Daca podul de la Preluca o sa se prabuseasca omorind citiva oameni atunci sunt sigur ca o sa ajute foarte mult modernizarea tronsonului Bicaz-Lacul Rosu,nu?

  Fiind trasa acesta concluzie asteptam ca firma CCDP(Vlad Marcoci) sa cistige licitatia pentru acel tronson inainte de a se licita acel tronson.

  Nu-i asa dl.Arsene?Bineinteles,stim cu totii ca pe bune….sunt sigur ca nu se vor da spagi babane….

  Urmare a acestei situatii dupa ”modernizarea” facuta de CCDP vom circula la fel de catastrofal ca si inainte de …modernizare ..firma CCDP fiind renumita ca facind cele mai proaste lucrari probabil din zona Euro-Asia.

  Si uite asa,vom ramine cu aceleasi drumuri catastrofale si zero infrastructura pentru dezvoltarea zonei desi vor fi cheltuiti milioane de euro.

Lasă un răspuns