Mii de telefoane cu lanternele aprinse! Randi, super-show la Tîrgu Neamţ!

………………

Când în faţa scenei ai mii de spectatori cu lanternele de la telefoane aprinse, când oamenii cântă refrenul acoperind cu vocile lor pe artistul de pe scenă, înseamnă că spectacolul e unul de succes. Că şi vedeta din faţa publicului dar şi organizatorii şi-au făcut treaba cum trebuie.

Imaginile de mai sus sunt din ultima seară de la Zilele Oraşului Tîrgu Neamţ. După ce în penultima seară a fost recitaul celor de la Carla’s Dreams, mulţi îşi spuneau că dupa trupa de top a momentului în România e greu ca duminică să se mai tâmple ceva notabil. Ei bine, recitalul Randi a adunat mii şi mii de fani iar aceştia nu au ieşit doar la o plimbare şi la un spectacol ci au ţinut să fie parte activă a show-ului.

O simplă comparaţie între Zilele Oraşului Tîrgu Neamţ şi Zilele Diasporei (de la Roman) este net în defavoarea celui de-al doilea municipiu din Neamţ. Şi la Tîrg a fost folclor (seara de vineri a fost dedicată exclusiv fanilor acestui gen de muzică), dar dacă echipa Harpa a venit apoi cu Carla’s Dreams şi Randi, Micu şi echipa lui au propus romaşcanilor ca super cap de afiş pe… Fuego! În aceste condiţii, este clar de ce spectatorii tineri din Roman au fost revoltaţi mai ales că, în aceeaşi perioadă, la doar câţiva kilometri, la o zi de comună, la Cordun, pe scenă cânta Pepe.

Culmea este că primarul Micu de la Roman este de vârstă tânără dar probabil că, uneori, nu doar vârsta contează sau aşa se întâmplă când reţeta de spectacol e făcută cum e făcută.

Revenind la Tîrgu Neamţ şi Randi, de menţionat că solistul a fost „arestat” alte vreo 20 de minute, după spectacol, pentru fotografii şi autografe, fanii nedându-se plecaţi de lângă scenă.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns