Mii de romașcani rămân mâine fără gaz metan!


Mii de romașcani de pe 14 străzi din oraș rămân mâine fără gaz metan, informează un comunicat de presă remis de compania furnizoare. Măsura este luată ca urmare a faptului că se va efectua o serie de lucrări, acestea urmând să înceapă de la ora 08.00. Afectați sunt locuitorii de pe străzile Vasile Lupu, Moldovei, Griviței, Albinelor, C.A. Rosetti, Roman Mușat, Vasile Alecsandri, Dimitrie Cantemir, Bicaz, Fănel Ciupitu, Plevnei, Calistrat Hogaș, Luceafărului și Bogdan Dragoș. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.
Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, spun responsabilii companiei.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928  (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns