Mii de oameni de pe 19 străzi din Piatra Neamț rămân luni FĂRĂ APĂ!

Consiliul Judetean Neamt este actionarul majoritar al Companiei Apaserv (92% din acțiuni)

Mii de oameni din Piatra Neamț, care locuiesc pe 19 străzi menționate mai jos, rămân luni fără apă la robinete, anunță Apaserv. Din mesajul Companiei rezultă că de data aceasta nu mai e vorba de o varie drept cauză ci de realizarea unor lucrări (fără a se menționa concret despre ce este vorba).

„Având în vedere efectuarea unor lucrări la rețeaua publica de distribuție a apei potabilă, Compania Județeană APA SERV S.A. anunță întreruperea temporara a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț în data de 20.09.2021 între orele 09.00 – 14.30.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Ștefan cel Mare, Dimitrie Cantemir, Dragoș Vodă, Eroii Muncii, Amurgului, Izvor, Izvoraș, Bogdan Vodă, Borzoghian, Eroilor, Sportului, Liliacului, Aleea Uranus, Elena Cuza, M. Sadoveanu, I. Creangă, Cozlei, Codrului, Dr. Dimitrie Ernici, anunță Apaserv.

Compania care oferă servicii tip monopol pe Neamț în furnizarea apei potabile are ca acționar majoritar (92 la sută) pe Consiliul Județean Neamț.

V.N.

Lasă un răspuns