Mii de enoriaşi se roagă pentru sănătatea Părintelui Antonie de la Mănăstirea Giurgeni!

Mii şi mii de enoriaşi din judeţul Neamţ dar şi din restul ţării se roagă şi în această seară pentru însănătoşirea Stareţului Mănăstirii Giurgeni. Părintele Antonie este grav bolnav, după cum spun enoriaşii şi atât vieţuitorii mănăstirii păstorite de el cât şi alţi credincioşi au făcut apel pentru o rugăciune comună care să aibă loc în această seară, de la ora 22,30.

<<DOAMNE AJUTA !!
IUBITILOR CREDINCIOSI , HAIDEȚI CU TOȚII ÎN SEARA ACEASTA ÎNCEPÂND CU ORELE 22.30 SĂ ÎNĂLȚĂM RUGĂCIUNI CĂTRE BUNUL DUMMNEZEU PENTRU SĂNĂTATEA PĂRINTELUI STAREȚ DE LA MĂNĂSTIREA GIURGENI (NEAMȚ) ARHIMANDRIT ANTONIE ! ,
BUNUL DUMNEZEU SA SE MILOSTIVEASCA SPRE NOI !! >> – este unul din mesajele făcute publice.

<<In pas de mare durere venim cu umilinta rugandu-va sa va rugati pentru Parintele nostru iubit Arhim. Antonie care are mare nevoie de rugaciuni. Va multumim
Daca in momentele grele ale noastre, el fost alături ore intregi, acum a venit timpul ca si noi o rugaciune sa facem pentru el>> – spune un alt mesaj.

Închisă pe timpul comuniştilor, Mănăstirea Giurgeni de la Neamţ a fost redeschisă după Revoluţie. <<În luna aprilie 1993, un grup de credincioşi a înaintat către Episcopia Romanului o cerere de redeschidere a Mănăstirii Giurgeni.
La 1 iulie 1995, a fost trimis aici ca preot slujitor părintele Antonie Jeflea (fost secretar al mănăstirii Cetăţuia – Iaşi), numit apoi stareţ cu data de 1 noiembrie 2000. Astăzi mănăstirea are un numar de 10 vieţuitori>> – anunţă o cronică a Mitropoliei Moldovei.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns