Mii de apartamente din Piatra Neamț au rămas fără nicio picătură de apă la robinet!

Deja mii de apartamente din Piatra Neamț nu mai au nicio picătură de apă la robinete sau au dar cu presiune foarte scăzută. Cum din captarea de la Vaduri, de câteva ore bune a fost sistată alimentarea cu apă (care acoperă zonele Centru, Precista, Mărătei) este evident că această situație se extinde.

În acest moment, cea mai afectată zonă estea cea din centru, din jurul Școlii 3 (celebrul Pătrățel), unde oamenii au rămas fără apă de cîteva ore bune.

Directorul Apaserv a precizat că ține permanent legătura cu echipa care intervine în teren și că a primit informația că în jurul orei 14, lucrarea de intervenție va fi gata și va fi repompată apă în magistrală. Chiar și așa, va dura câteva ore până ce instalațiile se echilibrează, cu att mai mult cu cât momentul se suprapune peste ora la care oamenii se întorc acasă de la serviciu, deci peste o perioadă de vârf de consum.

Avaria de pe bulevardul Republicii constă în fisurea unei magiastrale de 500 de mm de către o echipă de muncitori care lucra pentru o firmă privată (barul care se construiește în curtea unde a funcționat Inspectoratul de Stat în Construcții).

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns