Mihăilă-PNL despre „hemoragia din PSD”

Comunicat de presă / Față urâtă a PSD iese în sfârșit la iveală

Liberalii se simt datori să le explice nemțenilor ce se ascunde de fapt în spatele hemoragiei din PSD. Oamenii decenți, care mai au o fărâmă de etică, și-au dat seama că singura politică a PSD este interesul propriu de aceea au decis să se retragă.

” Ioan Onisei, primarul comunei Păstrăveni, a decis să își dea demisia pentru că a descoperit că nu are parte de susținerea necesară pentru a îmbunătăți viața cetățenilor.  De ce alte dovezi mai avem nevoie?!? ca să vedem cum plaga roșie care a pus stăpânire pe județul nostru, l-a sărăcit, l-a trecut pe linie moartă în fața investitorilor.  PSD-ul a atras asupra județului Neamț sărăcia, de aceea e timpul să schimbăm starea de lucruri, să ne oferim nouă o viață mai bună”, a declarat avocat Bogdan Mihăilă, membru Birou Politic Judeţean Neamţ

Partidul Național Liberal Neamț ascultă vocea cetățenilor, de aceea demască manipulările prin care sunt obișnuiți social democrații să facă politică.

”În PSD este haos. Până și oamenii lor au observat asta și decid să se retragă. Până și lor li se pare că e prea mult, că nedreptățile la adresa nemțenilor sunt prea mari și imposibil de reparat. Echipa liberală vine cu un proiect valid, de aceea îi vom aștepta pe toți cei care au proiecte care să facă viața noastră mai bună să ni se alăture”, a mai declarat avocat  Bogdan Mihăilă, membru Birou Politic Judeţean Neamţ 

12 aprilie 2016 – Biroul de Comunicare PNL Neamt

Comentarii Facebook

16 thoughts on “Mihăilă-PNL despre „hemoragia din PSD”

 1. Liberalii – pedelisti se tem, din ce in ce mai tare de forta PSD-ului si nu stiu ce sa mai inventeze, dar nu isi dau seama de penibilul situatiei in care se pun prin astfel de comunicate. Nemtenii stiu ca atat orasul Piatra Neamt cat si judetul Neamt a fost condus in ultimii ani de membrii lor de marca Gheorghe Stefan (PDL), Vasile Pruteanu(PDL ulterior PNL), Dragos Chitic (PDL ulterior PNL) , Culita Tarata (APEL) asa ca” plaga care a pus stapanire pe judet si l-a saracit ” are de departe culoarea galben-portocalie, eforturile din ultimele luni neputand reparara „nedreptatile facute nemtemilor” de catre adminstratia liberalo-pedelista care nu a fost interesata decat de propria-i bunastare sfidand pur si simplu cetatenii acestui judet.

 2. Cei care au interese mari e normal sa plece. A sosit timpul schimbarii, deja se vede!

 3. Haideţi dom’le! Oricine poate declara asta, unde sunt dovezile? Nu vă mai avântaţi cu gâtul înainte. Întâi dovezile şi după reclamaţiile. Fără dovezi, vorbele nu înseamnă nimic. Urât din partea domnului Ioan Onisei, ăsta e un gest de laşitate şi trădare.

 4. Nu ,domnilor,în PSD nu este haos.PSD a fost și va rămâne un partid puternic ,cu oameni care nu au drept ocupație împrospătează cu noroi.Au ca ocupație proiecte ce țin de omenii de rand,cei mulți, dovedind asta prin masurile sociale pe care le-au luat.Ei nu mi-ai tăiat din salariu precum au făcut cei din PNL-PDL.

 5. Lipsa bunului simt si a respectului fata de o organizatie care incearca sa schimbe un viitor sumbru si intunecat in unul prosper si luminos .

 6. Cozile de topor au plecat! S-a facut curatenie si lumina!Or mai fi pe ici pe colo cativa
  ,dar vor pleca si ei.PSD este un partid puternic! Are proiecte care pun in centrul politicilor economice si sociale -omul cu cerintele si nevoile sale! Nu va grabiti in aprecieri ,cei care au tradat partidul ,nu-si vor gasi locul!

 7. Acesta este, până la urmă rolul reformării reale a unui partid: se cerne pleava de bobul curat! Cei care au doar interese personale dezertează! Oricum, nu mor caii când vor câinii!

 8. Un vechi proverb romanesc spune „calul moare de drum lung si omul mai putin inteligent de grija altuia” (scuze pentru citarea aproximativa din intelepciunea populara romaneasca). PSD-ul este o mare familie si ca in orice familie mai apar uneori si divorturi. Care or fi insa proiectele liberalilor? Eu n-am auzit sa fi enuntat macar unul. Cat despre grija pnl-istilor fata de cetatean cred ca-i chinuie simtul umorului. Sper ca oamenii n-au uitat cand au taiat salariile cu 25% si au marit tva-ul la 24%.

 9. Așa e. Nu mor caii când vor câinii. PSD este unit, vozionar, câștigător! PSD va lupta pentru oameni, pentru a nu se mai repeta nedreptățile din guvernarea portocalie!

 10. Da ,haideti cu totii sa folosim tampoane ca sa ne ascundem dupa caciula . E normal asa? Nu,sa se blameze PSD-ul pentru actele EX-PDL-istilor ce se cred acum la carma ,pe un post de dreapta,si acela retrograd .Rusine sa va fie !

 11. A plecat pentru că a fost de la început în tabăra neloialilor și nehotărâților !

Lasă un răspuns