Mihai Tărâță, afacerea anului pentru o firmă din Neamț: 6 silozori cumpărate pentru 4,3 milioane de euro de la socrul Balcan

TCE Mobile Dryers, cu operațiuni de achiziționare și depozitare a cerealelor și plantelor tehnice, parte a grupului TCE 3 Brazi, controlat de familia lui Culiță Tărâță, fost șef al Consiliului Județean Neamț și unul dintre cei mai cunoscuți oameni de agrobusiness din România, decedat în urmă cu patru ani, va prelua 6 baze ale companiei agricole Marsat, unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri din Moldova, într-o tranzacție de 4,3 milioane euro, anunță profit.ro.

În Neamț se știe că firma respectivă este acum a lui Mihai Tărâță (fiul mai mic al celui decedat) și că operează Silozul de la Roznov.

Părțile au agreat deja semnarea unui contract de vânzare-cumpărare. În cadrul tranzacției, TCE Mobile Dryers va cumpăra bazele Marsat din Buhuși, Galbeni, Parincea, Răcăciuni, Secuieni și Sascut, toate în județul Bacău, anunță aceeași sursă.

Marsat Roman este controlată de Vasile Balcan, care are și o participație de 5% din Agromec Roman, deținută de familia lui Culiță Tărâță. Vasile Balcan este socrul lui Mihai Tărâță.

V.N.
Sursa foto – grupuldefirmetce3brazi.ro

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Mihai Tărâță, afacerea anului pentru o firmă din Neamț: 6 silozori cumpărate pentru 4,3 milioane de euro de la socrul Balcan

  1. Bravo lor, isi fac tatal mandru de acolo de Sus. M-am mirat cum de nu a aparut inca, in site-ul trompeta, un articol denigrator la adresa celor despre care ati scris ca duc mai departe munca tatalui lor. Exista si o explicatie, a fost ocupat, a scris din nou, la interval de cateva zile, despre faptul ca o firma platita din banii nostri si-a indeplinit sarcina pt care e platita, adica sa faca documentatia pentru Centrul nemaintalnit in radioterapie- oncologie. Probabil e platit si articolul asta prin proiect. Urmeaza articolul in care va fi laudat Arsene ca l-a prins noaptea la birou combinand, pardon – semnand documentele, dupa care momentul culminant, marcat printr-un nou articol, in care secretara lipeste si expediaza plicul care contine documentele.
    Am totusi o nelamurire. Sunt convinsa ca susnumitul trompeta are frigiderul plin cu „mesaje”, mai ales la articolul dedicat „celei mai bune echipe politice”, comentarii pe care nu le-a aprobat dar a insirat orele la care au fost transmise spre frigiderul si neamurile lui. Probabil nu vrea sa innebuneasca Arsene cand ar citi cat de „iubit” este si i-ar taia preturile pe articole. Revenind la nelamurire, trompeta vorbeste despre cei care instiga la ura ca fiind bugetari incompetenti. Eu una am o profesie liberara si nu am nicio treaba cu bugetul statului asa cum inclusiv autorul are, fiind platit doar din bani publici pt a crea si dezamorsa probleme false la taclale cu diversi „combinatori” din aceeasi specie. Dar de fiecare data cand iau o pauza de suc, oriunde m-as afla, le transmit toate gandurile „bune” celor care distrug Romania, dar si trompetelor platite inclusiv din banii mei. Daca tot e platit din banii mei, ii ofer bonus gandurile „bune”. Si inchei spunand, ceea ce am mai spus, ca trompeta le face mult rau celor care-l finanteaza. Cum adica, tocmai bugetarii, care au niste salarii nesimtite comparativ cu salariile pe care noi privatii ne permitem sa le dam, bagand zazanie intre categoriile sociale, sunt cei care injura guvernarea? Cred ca nu-si da seama ce scrie sau bugetarii nu sunt multumiti de faptul ca le-au fost triplate salariile.

Lasă un răspuns