Mihai Mărgineanu – 800 de lei amendă, la intrarea în Piatra Neamţ

margineanu

Cântăreţul de muzică tradiţională Mihai Mărgineanu a rămas cu o amintire în portofel de la concertul susţinut aseară la Piatra Neamţ: 800 de lei amendă şi 6 puncte penalizare, sancţiuni aplicate de un echipaj de Poliţie în Dumbrava Roşie.

Mărgineanu a şi făcut aluzie, pe scenă, la momentul respectiv, petrecut cu câteva ore înainte de a intra în spectacol: “Da, există Dumbrava Roşie unde Poliţia veghează. Veghează cu zel ca să circulăm regulamentar”.

După spectacol, Mărgineanu a precizat pentru vestea.net că s-a referit la ce păţise chiar el mai devreme, că el era şoferul sancţionat iar contravenţia comisă este depăşirea vitezei legale.

Mărgineanu şi band-ul său au făcut un show de zile mari în faţa a peste 8.000 de oameni care au umplut la refuz Platoul Curţii Domneşti din Piatra Neamţ, în ultima seară a Zilelor Oraşului Piatra Neamţ.

D.V.

One thought on “Mihai Mărgineanu – 800 de lei amendă, la intrarea în Piatra Neamţ

  1. Din vremuri imemoriale, care, n-asa, nu se opreste aici, de cum treci calea feroasa, la Costisa, observi cu placere existenta acestor albastri oameni buni !Ei, este plantati in mijlocul drumului sau mai pa margineanu si are grija sa ne aduca aminte ca….viteza ucide ! Ca condusul nu-i o joaca. Is scumpi ! Oricum, daca vii de la Bucale, trecand fara probleme prin atatea alte judete, cand ajungi Acasa……Simti ! Caldura Organului…. Burzuluit.

Lasă un răspuns