Mihai Leu, la Piatra Neamţ! A fost ales preşedinte de onoare al Federaţiei de Box!

Fostul campion mondial la box, Mihai Leu s-a aflat astăzi la Piatra Neamţ, participând la o suită de manifestări care au legătură cu sportul cu mănuşi.
În paralel cu Cupa României la Box (Tineret), a avut loc şi adunarea generală a Federaţiei Române de Box în cadrul căreia Mihai Leu a fost preşedinte de onoare .

”Mă bucur şi mă onorează încrederea celor care astăzi au votat pentru ca eu să fiu preşedinte de onoare. Cred că, dacă punem fiecare umărul, dacă fiecare dintre noi ne implicăm, boxul românesc va ajunge din nou în topurile internaţionale. De aceea, apreciez sincer sprijinul acordat de gazdele noastre de la Piatra Neamţ, un exemplu demn de urmat şi de alţii pentru ca boxul românesc să progreseze”, a declarat campionul Mihai Leu.

La Adunarea Generală a FRB a participat şi Laurenţiu Dulamă, vicepreşedintele CJ Neamţ, care a precizat că “Este o onoare să reprezint judeţul la aceste manifestări şi, de asemenea, e o cinste deosebită să mă aflu lângă un campion, un profesionist şi un caracter precum Mihai Leu. E un exemplu de seriozitate, un adevărat model pentru copiii şi tinerii care înţeleg că drumul spre performanţă şi reuşită este greu, realizat cu muncă şi sacrificii, dar la final vin şi satisfacţiile”. 

D.V.

 

Lasă un răspuns