Mihaela Stoica pune punct activităţii politice!

DSC_0164_resizeA preferat ca în locul unei conferinţe de presă să se întâlnească cu jurnaliştii la biroul parlamentar, la o cafea, dar anunţul a fost acelaşi: „Pun punct acum activităţii politice!”.
Acest mesaj a fost dat de deputatul Mihaela Stoica, aceasta precizând că, aşa cum este civilizat, îşi va duce mandatul de parlamentar până la capăt. Dar fără politică, adică fără partide. Asta după ce, în urmă cu câteva luni, se reîntorsese la PMP…
Acum însă a anunţat foarte ferm că nu va candida nicăieri nici la alegerile locale, nici la cele generale şi că nici nu va sprijini pe niciun candidat.

A mai precizat că nu priveşte înapoi cu mânie, că nu are niciun mesaj de transmis celor care vor rămâne să facă politică dar are unul pentru cei din afara politicii: „Intraţi în politică!”.
Nu ştie sigur ce va face la finele anului, când îşi încheie mandatul de deputat. Nu se vede, totuşi, în zona de administraţie ci crede că va reveni în economia privată. Şi nu va renunţa nici la proiectul atât de drag ei, cel de sprijinire – prin intermediul unui ONG – a câtorva copii aflaţi în plasament.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns