Mihaela Stoica nu a participat la lansarea M10: Rămân deputat independent. Deocamdată!

mihaela stoica

Deşi unii s-ar fi aşteptat să o vadă la lansarea oficială a partidului Monicăi Macovei (M 10), Mihaela Stoica nu a participat la respectivul eveniment. Cum nu s-a înscris nici în PNL, în ciuda unor aşa-zise informaţii vehiculate în ultimele zile.

“Nu am participat nici la lansarea Partidului M10, nu m-am înscris nici în PNL. Sunt, acum, deputat independent, neafiliat nici unui grup politic”, a precizat în urmă cu jumătate de oră M. Stoica.

Ipoteza care lega numele deputatului nemţean de posibilitatea participării acesteia la lansarea M 10 pleca de la faptul că, în urmă cu câteva luni, Mihaela Stoica îşi dădea demisia din fruntea PMP Neamţ şi anunţa susţinerea candidaturii Monicăi Macovei la alegerile pentru Cotroceni.

Mihaela Stoica nu a negat faptul că, în ultimul timp, a avut discuţii cu reprezentanţi PNL sau că a primit oferte: “Da, discut cu mulţi colegi, de la toate formaţiunile de pe partea dreapta. Da, am avut şi oferte. Şi de la PNL, şi de la alte formaţiuni de dreapta. Da, şi de la PMP, să mă întorc. Până acum nu am luat nicio decizie. Atunci când mă voi ralia sau afilia, din nou, vreunei formaţiuni politice, promit ca imediat să-i anunţ şi pe nemţeni”, a declarat deputatul nemţean.

Din întreaga discuţie a reieşit că Stoica este curtată de diverse partide mai vechi sau mai noi, de dreapta, că stă de vorbă cu toţi purtătorii de mesaje şi că, DEOCAMDATĂ, la statutul politic scrie INDEPENDENT.

D.V.

Lasă un răspuns