Mihaela Stoica, aleasă preşedinte PMP Piatra Neamţ

pmp-stoicaÎncepând de vineri, 25 iulie, Organizația Locală Piatra Neamț a Partidului Mișcarea Populară are o conducere statutar aleasă”  a anunțat astăzi, 27 iulie,  în conferința de presă, deputatul Mihaela Stoica, președintele ales al Partidului Miscarea Populara Piatra Neamț.

Referitor la acest subiect, Olimpia Adam, vicepreședinte în noua conducere a PMP Piatra Neamț a mai precizat: ” La evenimentul de vineri, prin votul celor prezenti, peste 200 membri ai Partidului Mișcarea Populară, a fost aleasa structura Comitetului Executiv al Organizației Locale Municipale Piatra Neamț. Noua echipă de conducere are un număr de 15 persoane, fiecare având recunoaștere profesională și credibilitate in mediul profesional în care își desfășoară activitatea. Majoritatea membrilor acestei echipe nu a mai făcut politică.

Vom demonstra pietrenilor că „buturuga mică răstoarnă carul mare”. Suntem cu totii cetățenii acestui oraș minunat și știm că merităm șă trăim într-o lume a normalității, a statului de drept și nu a “bunului plac”.  Vrem să arătăm tuturor, dar în mod special celor dezamăgiti de politică si care nu mai participă la vot, că noi putem redefini modul normal de a face  politică: orientat spre cetățeni și bazat pe implicare și performanță”, a mai declarat Olimpia Adam.

Referindu-se la evenimentul politic cel mai discutat din ultimele zile, fuziunea PNL-PDL, Ionuț Moroșanu, vicepreședinte al PMP Piatra Neamț a afirmat: ”E ciudat să alegi ca temă principală a campaniei electorale lupta împotriva corupției când ești înconjurat de oameni cu probleme penale. Și cel mai bun exemplu este fostul ministru de justiție Chiuariu, condamnat penal pentru corupție în dosarul ”Poșta Română” și care a ocupat un loc de cinste în prezidiul noii alianțe. În schimb, Monica Macovei, unul din politicienii credibili în ceea ce privește lupta pentru independența justiției, nu a fost lasată să vorbească”.

Ionuț Moroșanu și-a afirmat încrederea că electoratul de dreapta va fi mai atent la oamenii care-și doresc principala funcție în stat precizând că ”electoratul de dreapta are o alternativă mult mai credibilă în persoana lui Cristian Diaconescu, candidatul PMP, care are pregătirea și experienta de a-și asuma această responsabililitate și de a continua procesul de modernizare a României început de Traian Băsescu”.

vestea.net

background / Noul BIROU PMP PIATRA NEAMŢ

PRESEDINTE – Mihaela STOICA
SECRETAR GENERAL – Ioan DAMIAN
SECRETAR GENERAL ADJUNCT – Mihai BARLIBA
VICEPRESEDINTI:
Olimpia Iuliana ADAM
Diana AURSULESEI
Ioan CUCOREANU
Claudiu LEPORDA HARABAGIU
Alin Ionut MOROSANU
Cristian SAUCIUC
SECRETAR TREZORIER – Maria Marinela COPCIUC
SECRETARI EXECUTIVI:
Cristian Gabriel POPA
Ana Maria DAMIAN
Mircea Radu GÎTLAN
MEMBRI SUPLEANTI:
Paul Cristinel VĂTĂJELU
Ștefan VULPE

 

 

Lasă un răspuns