Mihaela Rădulescu DETRONATĂ de o ziaristă anonimă…

… nu în circul ieftin pe care îl face Răduleasca pe la televiziuni ci în interesul manifestat de cititorii vestea.net.

Până acum câteva zile, în clasamentul ARTICOLE DE TOP de pe sidebarul acestui site (e vorba de un plugin instalat de vreo trei luni care, din acel moment, realizează automat acel clasament în funcţie de numărul de accesări per postare, articolul <<PENIBILĂ! Mihaela Rădulescu s-a purtat ca O FUFĂ la “Românii au Talent”>> se afla pe locul 2.
De o zi-două, ştirea cu graţioasa jurată care se tăvălea prin făina de pe scena concursului au talent a fost depăşită în accesări de un alt articol, referitor la o acţiune a anchetatorilor nemţeni care nu a mai putut fi dusă la bun sfârşit: <<FLAGRANT RATAT LA ORTOPEDIE / Cine a sifonat?>>.

vestea.net articole top avestea.net articole top v

 

Articolul cu Răduleasca are în acest moment circa 3500 de accesări, iar cel cu anchetata răsuflată a depăşit 3700 de vizualizări. Şi asta, în condiţiile în care în textul referitor la ancheta care viza un medic nu sunt menţionate “în clar” personajele, adică doctorul acuzat la acea vreme de luare de mită şi nici jurnalista nemţeană despre care se spune că ar fi făcut gestul creştinesc (că tot suntem în săptămâna mare) să-l anunţe pe cel vizat pentru ca acesta să poată dejuca flagrantul.

Cum articolul cu Răduleasca e mai vechi iar cel cu medicul şi jurnalista e mai proaspăt, potenţialul imediat de creştere este tot de partea “Flagrantului ratat”. Pe termen mediu şi lung, dată fiind notorietatea mai mare a juratei de la Pro TV se poate întâmpla invers.

Până atunci însă, orgoliul infinit al Mihaelei Rădulescu ar avea serios de suferit dacă “diva” ar şti că a fost detronată din clasamentul audienţei de pe acest site de o jurnalistă anonimă şi obscură…

D.VINCA

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Mihaela Rădulescu DETRONATĂ de o ziaristă anonimă…

  1. E si normal ca C C (mai nou, mana dreapta a lui M M) s-o detroneze pe Raduleasca. Pe unde a trecut a detronat totul. Asa ca, intre jurnalistii din Neamt, nu e atat de (iubita) anonima.

Lasă un răspuns