Micu, un an de mandat sărbătorit cu hârleţul în mână!

Primarul Lucian Micu sărbătoreşte un an de când a câştigat alegerile anticipate de la Roman şi a devenit „primar ales” (după ce a fost primar interimar sau, mai corect, „viceprimar cu atribuţii de primar”). Edilul de la Roman a ţinut să marcheze aniversarea acestui an de mandat plantând un copac pe spaţiul verde din faţa Primăriei.

<<S-a împlinit un an de când am câștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Roman. Împreună cu echipa din Primărie, am decis să sărbătorim acest moment prin plantarea unui arbore. Plantările se fac în perioada de primăvară și toamnă, dar am reușit să găsim, de la specialiști, un platan crescut în pepinieră și care se poate dezvolta frumos și să ne ofere o ”gură de oxigen” pentru următorul an.
Nu susțin ideea că ”se face pădure cu un copac”, dar cred că prin fiecare idee, proiect, acțiune mergem mai departe spre dezvoltare. Rămân aceeași persoană deschisă la propuneri, la critici constructive, la dialog, pentru că, de cele mai multe ori, prin comunicare se pot rezolva multe probleme.
Sper că nu am dezamăgit și vă asigur că, de la etapă la etapă, vom munci mai mult și mai bine, pentru orașul în care trăim>>, a precizat primarul Lucian Micu.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns