Micu la Ateneu, Romanul bate Clujul şi Sibiul şi ia locul 1 la Transparenţă Municipii

Municipiul Roman a învins Sibiul şi Cluj Napoca (alături de care fusese nominalizat) şi a obţinut locul 1 la Tranaparenţă în cadrul primei Gale a Asociaţiei Municipiilor din România.

Respectiva Gală a avut loc aseară, la Ateneul Român iar primarul Lucian Micu a fost cel care a făcut anunţul premiului obţinut: „A fost un început de săptămână și de lună frumos, când numele Romanului a fost rostit și aplaudat la nivel național, la Ateneul Român, la prima ediție a Galei Asociației Municipiilor din România. Cele 103 municipii din România au concurat pentru obținerea premiului de excelență pe 10 domenii. Noi am am aplicat la patru secțiuni și am primit premiul de excelență în transparență. Este o recunoaștere importantă, pentru că eu și echipa din cadrul Primăriei Roman ne-am străduit ca, pe tot parcursul acestui an, să discutăm cu cetățenii și, mai important, să-i ascultăm și să ținem cont de doleanțele lor. Poate nu am mulțumit pe toată lumea, pentru că nu avem suficienți bani, dar cred că întâlnirile cu diferitele categorii socio-profesionale și vizitele pe care le-am avut acasă la romașcani au condus la rezolvarea multor probleme din comunitate. Voi continua să vă ascult, pentru a lua decizii cât mai bune pentru orașul nostru”.

Căştigătorii primei ediţii a Galei AMR au fost:
Excelența în educație – Municipiul Suceava, Excelența în sănătate – Municipiul Craiova, Excelența în transport public – Municipiul Alba Iulia, Excelența în iluminat public – Municipiul Brăila, Excelența în sisteme de încălzire – Municipiul Giurgiu, Excelența în promovarea și susținerea antreprenoriatului – Municipiul Satu-Mare, Excelența în amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă – Municipiul Vaslui, Excelența în promovarea turismului- Municipiul Sibiu, Excelența în digitalizare – Municipiul Cluj- Napoca, Excelența în transparență – Municipiul Roman.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns