Micu despre nevoia de city-manager: „Vin și alegeri, voi avea îndatoriri politice, e bine ca totul să meargă uns la Primărie!”

Primarul de Roman, Lucian Micu a explicat nevoia de city-manager și prin prisma faptului că viitoarele alegeri care urmează îi vor consuma ceva din timpul său dedicat administrației și nu vrea ca gspodărirea orașului să sufere în vreun fel.

În ședința de Consiliu Local de astăzi este și un proiect referitor la organizarea concursului pentru funcția respectivă și în urmă cu câteva minute, Lucian Micu a dat câteva detalii suplimentare: „Au fost regândite și condițiile de înscriere la concurs, pe ideea de a capacita cât mai multe persoane să se înscrie, să concureze. Să fie cât mai mulți ca să avem de unde alege unul mai bun, foarte bun. Pe de altă parte, de la anul urmează și alegeri, 4 rânduri de alegeri. Eu am și îndatoriri politice, voi fi implicat în aceste alegeri și atunci așa e normal, să fie și city-managerul care preia o parte din atribuții, astfel ca gospodărirea orașului să meargă foarte bine, totul să meargă uns!”.

D.V.

sursa foto – roman24.ro

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Micu despre nevoia de city-manager: „Vin și alegeri, voi avea îndatoriri politice, e bine ca totul să meargă uns la Primărie!”

  1. NENEA PRIMARU VEZI DE TARGU ASTA AMARAT CA E PLIN DE BLOCURI CE STAU S CADA, ALEI BOMBARDATE, SCURGERI DE APA, ZAPADA NELUATA DINTRE BLOCURI, MASINI ABANDONATE PRINTRE LOCURI DE PARCARE – MAI FA SI TREABA NENEA PRIMARU NU NUMAI ZAIAFETURI, ZAMBETE FOTOGRAFICE SI RIDICARI IN SLAVI A MEDIOCRITATILOR APLAUDACE CU SALARII NESIMTITE

Lasă un răspuns